Kim Jong Un are un an bun. Dupa ce a preluat conducerea statului comunist Coreea de Nord de la tatal sau Kim Jong Il la finalul lui 2011, si-a solidificat controlul asupra tarii, a aparut pe coperta revistei TIME si chiar a fost numit “cel mai sexy barbat in viata” (corect, aceasta onoare a fost o satira a canalului de stiri false The Onion dar stirea a fost luata in serios de o agentie de stiri din China).
Acum, a primit cele mai multe voturi ale cititorilor revistei TIME si, desi nu este o metoda deloc stiintifica de a numi Persoana Anului”, reprezinta totusi parerea a peste 5,6 milioane de votanti. Nu e rau pentru o persoana care si-a facut prima aparitie publica in 2010.

Acest lucru nu il face pe Kim Omul Anului desemnat de echipa editoriala a revistei TIME ci “doar” cel votat de cititori. Omul Anului vafi anuntat pe 19 decembrie.

“Desi nu luam in calcul la selectia noastra rezultatele poll-ului cititorilor este intotdeauna interesant de aflat ce oameni prefera oamenii”, spune Radhika Jones, editor executiv al TIME.

Comediantul “The Daily Show” Jon Stewart, premiatul cu aur la Olimpiada Gabby Douglas precum si presedintele Egiptului Mohamed Morsi si Chris Christie, primar al New Jersey au intrat in top 10 TIME, alesi de cititori.

Creatorul Gangman Style, rapperul corean Psy, a fost clasat pe locul 17.

Crezi ca dictatorul Kim Jong Un ar putea fi desemnat si de echipa editoriala TIME ca Omul Anului? TU pe cine ai vota? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Citeste mai multe pe TIME.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri