Epoca de gheata 4: Continente in deriva a fost filmul cel mai popular in cinematografele romanesti, cu 358.430 de spectatori si incasari de 6,98 milioane de lei, potrivit estimarilor Asociatiei Film Romania, scrie Mediafax.
Pe locul al doilea s-a clasat cel mai nou film din seria "James Bond" - "007: Coordonata Skyfall"- cu Daniel Craig in rolul celebrului agent - care a avut 304.000 de spectatori si incasari de 5,38 milioane de lei.

Al treilea clasat este "Saga Amurg: Zori de Zi II", ultima parte a povestii care are ca subiect povestea de iubire dintre Bella si vampirul Edward. Filmul a avut 300.000 de spectatori si incasari de 4,85 milioane de lei.

Pe pozitia a patra se regaseste "Cavalerul Negru: Legenda renaste", ultimul film din seria "Batman" regizat de Christopher Nolan, care a avut 230.195 de spectatori si incasari de 3,76 milioane de lei.

Pozitiile cinci si sase sunt ocupate de "Razbunatorii/ The Avengers" si "Madagascar 3: Fugariti prin Europa". "Razbunatorii" a avut 206.540 de spectatori si incasari de 4,15 milioane de lei, iar simpaticul film de animatie "Madagascar" a avut 192.000 de spectatori si incasari de 3,63 milioane de lei.

Locurile sapte si opt sunt ocupate de "Placinta Americana. Din nou pe felie" si animatia "Neinfricata/ Brave".

"Placinta americana" a avut 178.761 de spectatori si 2,85 milioane de lei incasari, iar "Neinfricata", povestea unei micute luptatoare care se incapataneaza sa infrunte toate cliseele epocii sale, a avut 166.382 de spectatori si incasari de 3,19 milioane de lei.

Pe ultimele doua pozitii ale Top 10 in box office-ul cinematografelor romanesti s-au clasat "Jocurile foamei" cu 160.851 de spectatori si incasari de 1,70 milioane de lei si "Furia Titanilor" cu 143.886 de spectatori si incasari de 2,88 milioane de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri