Razvan Capanescu este noul Creative Director al Ogilvy & Mather Norman Berry, succesorul lui David Ogilvy la conducerea creativa a retelei internationale, vine in Romnia
Ogilvy & Mather Romnia anunta o promovare importanta. Razvan Capanescu Kappa pentru cunoscuti a fost numit de top managementul companiei pentru a prelua conducerea creativilor de la Ogilvy.

Razvan Capanescu lucreaza in publicitate de peste 7 ani. Inainte de a se alatura echipei Ogilvy in Septembrie 2003, el a fost copywriter pentru Bates Romnia si Momentum/McCann Erickson, si apoi Creative Director la TBWA Romnia.

In Ogilvy, Kappa s-a remarcat prin multe lucruri, unul dintre cele mai importante fiind modul in care a reusit sa isi inspire colegii si sa ii indrume spre succes. Ca rezultat, echipa de creatie l-a perceput ca pe un lider inca inainte de aceasta numire oficiala. Razvan are foarte multe calitati care l-au recomandat pentru numirea sa in pozitia de Director de Creatie. Una dintre cele mai importante, din punctul meu de vedere, este modul in care a reusit sa-si construiasca pna acum increderea in fata colegilor si a clientilor sai. Cred ca vom putea realiza multe lucruri impreuna a declarat Manuela Necula, Head of Country Ogilvy grup Romnia.

In noul sau rol de Creative Director al Ogilvy & Mather Romnia, Capanescu va trebui sa valorifice potentialul creativ al agentiei, sa descopere si sa calauzeasca noi talente, sa administreze departamentul si sa imbunatateasca produsul creativ al agentiei.

Norman Berry, fost Worldwide Creative Director al Ogilvy & Mather si Presedinte al Ogilvy & Mather New York, va veni doua saptamni in Romnia pentru a-i sustine pe cei de la Ogilvy in relansarea spiritului creativ competitiv al biroului din Bucuresti. Norman Berry este o adevarata legenda internationala a creativitatii publicitare, fiind de altfel cel ales de David Ogilvy insusi pentru a-i urma in functia de Worldwide Creative Director.

Imi doresc sa fac rosul Ogilvy att de stralucitor pe ct stiu ca poate fi a declarat Kappa. Venirea lui Norman aici este un semnal in plus ca la Ogilvy Romnia vin timpuri noi si din punct de vedere creativ. Jocul abia incepe!.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri