In al cincilea an de existenta, New Age Media Romania, regia de media a lantului de cinematografe Cinema City, a ajuns la un numar de paisprezece multiplexuri in portofoliu (134 de sali de cinema, inclusiv IMAX) – oferind spatiu pentru reclama on-screen si off-screen intr- o retea care acopera douasprezece dintre cele mai importante orase din Romania: Iasi, Timisoara, Cluj, Bacau, Pitesti, Bucuresti, Arad, Baia Mare, Braila, Targu Mures, Constanta si Ploiesti.
Odata cu portofoliul, a crescut si numarul campaniilor gestionate de New Age Media, dovedind ca reclama in cinematograf devine din ce in ce mai importanta in mixul de media.


New Age Media Romania doreste sa multumeasca pentru incredere si colaborarea din 2012 tuturor partenerilor sai, carora le ureaza Un An Nou Fericit – plin de actiune, comedie si romantism!



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri