Discovery Networks va difuza anul acesta peste 2.000 de ore noi de programe pe cele opt canale disponibile in Romania, noutatile incluzand premiere precum Stiinta si magie, Orase in sectiune sau North America, cat si sezoane noi ale unor seriale cunoscute precum Dynamo si magia imposibilului, Curiosity, Mastechef US sau Regele cofetarilor.

Descrierea lansarilor Discovery in 2013

Noutatile Discovery Networks din 2013 pentru canelele disponibile in Romania

Discovery Channel:
Sezoane noi
din Dynamo si magia imposibilului, Doi nebuni pe patru roti, Curiosity sau Vanatorii de mituri.
Premiere:
Life,
un serial istoria naturii, realizat in colaborare cu BBC si narat de Sir David Attenborough. Serialul va incepe in martie.
Imperiul nelegiuitilor, un program despre cele mai cunoscute familii de gangsteri din Statele Unite. Programul va incepe in martie
Ed Stafford - Naked and Marooned, un program de supravietuire in care un om este lasat singur pe o insula pustie. Programul incepe in iunie.
Orase in sectiune, serial despre ce se ascunde sub marile metropole ale lumii. Programul incepe in martie.

TLC
Sezoane noi din Regele cofetarilor, Probleme stanjanitoare si Masterchef US
Premiere:
Crafts Wars, un program despre lumea artizanatului manual, prezentat de actrita Tori Spelling. Programul incepe in aprilie.
The Food Hospital, o serie care exploreaza ipoteza ca hrana poate fi folosita ca medicament. Serialul incepe din aprilie.
Honney Boo Boo, un serial despre familia unei fetite din Georgia, care a devenit un adevarat fenomen media in SUA. Programul incepe in februarie.
Fashion Stars, un program despre moda, prezentat de Jessica Simpson, Nicole Richie si John Varvatos. Serialul Incepe in martie.

Animal Planet
Insectele lui Dominic Monaghan, o serie in care celebrul actor din Lost: Naufragiatii si Stapanul inelelor cauta in cele mai indepartate colturi ale lumii cele mai cautate insecte. Programul va incepe in aprilie.
Glory Hounds, o serie despre cainii militari utilitari. Serialul incepe in mai.

Discovery Science
Profetii Universului SF, creat de celebrul Ridley Scott. Programul incepe in mai.
This Changes Everything, serial in care actorul James Woods discuta despre tehnologie si despre problemele etice care se pun in cazul nanotehnologiei sau biologiei sintetice. Serialul incepe in aprilie.

ID Investigation Discovery
Wives with Knives, despre povestile fascinante ale unor femei care au fost nevoite sa lupte pentru supravietuire la propriu. Programul incepe din martie.
Pretty Bad Girls, un program despre femei criminale care au ucis cu premeditare, stiind exact ce-si doresc si fiind dispuse sa faca tot ce e nevoie pentru a-si atinge scopul. Serialul va incepe in aprilie.

Discovery World
Secrets of …, o incursiune in lumea fortelor speciale precum Delta Force, CIA Black Ops, Navy Seals si Green Berets. Serialul incepe in mai.
Sezonul 6 din True Stories, un serial despre evenimente din viata reala care au inspirat unele dintre cele mai celebre filme blockbuster de la Hollywood. Programul va incepe in aprilie.

Discovery HD Showcase
Cautatorul de masini clasice, despre elitele colectionarilor de masini. Serialul incepe in martie.
Wild Fisherman, despre doi prieteni care pornesc intr-o adevarata aventura la pescuit, infruntand conditii meteo extreme, drumuri prin desert si un peisaj salbatic, complet neimblanzit, explorand unele dintre cele mai izolate si mai frumoase regiuni din Mozambic. Programul incepe in aprilie.

Ben Hanlin, unul dintre magicienii din emsiunea "Stiinta si magie", in Romania

De asemenea, cu ocazia lansarii Stiinta si magie, Discovery l-a invitat in Romania pe Ben Hanlin (foto), unul dintre cei patru magicieni din emisiune si unul dintre cei mai tineri membri ai grupului The Magic Circle.
Acesta se va intalni cu telespectatorii romani in cadrul unui eveniment ce va avea loc joi dupa-amiaza, 24 ianuarie, in cadrul Cinema Digiplex, din Baneasa Shopping City. Hanlin este cea de-a 4-a vedeta Discovery care vine in Romania in ultimul an, dupa vizita lui Danny Forster, prezentatorul emisiunii Tehnologie extrema si cea a lui Bill si Gary, prezentatorii seriei Doi nebuni pe 4 roti.

“Exista un interes mare din partea fanilor Discovery din Romania de a intra in contact cu prezentatorii emisiunilor noastre, prin urmare vom face tot posibilul ca in 2013 sa se intample acest lucru mai des. In plus, vom continua sa exploram subiecte romanesti, fie in programele noastre, fie in campaniile pe care le vom face. In ceea ce priveste continutul programelor Discovery, anul acesta avem un numar foarte mare de premiere pe toate canalele noastre”, a spus Ada Roseti, director de programe pe Europa de Sud-Est la Discovery Networks Europa Centrala & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA).

In prezent, Discovery Networks activeaza pe piata locala prin opt branduri: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World, ID Investigation Discovery, Discovery Travel&Living, Discovery HD Showcase.

Discovery Networks Europa Centrala & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) face parte din Discovery Communications este cel mai mare producator de programele non-fictiune, cu peste 1,5 miliarde abonati din 210 tari.



Sursa foto: www.discovery.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri