"Django dezlantuit", cel mai nou film al regizorului Quentin Tarantino, a fost lider in box office-ul romanesc de weekend, pentru a doua saptamana consecutiv, cu incasari de aproape 327.000 de lei si 16.854 de spectatori, informeaza Asociatia Film Romania, scrie Mediafax.
Actiunea din "Django dezlantuit" are loc cu doi ani inainte de izbucnirea Razboiului de secesiune. Django (interpretat de Jamie Foxx) este un sclav al carui trecut plin de violenta il aduce in serviciul lui King Schultz (interpretat de Christoph Waltz), un vanator de recompense aflat pe urmele a doi ucigasi, fratii Brittle. Django este singurul care poate sa-l ajute sa ajunga la ei. In schimb, Schultz ii promite sa-l elibereze. Cand misiunea lor se incheie cu succes si Django este eliberat, el decide sa ramana alaturi de Schultz si continua sa-i vaneze impreuna pe cei mai cautati criminali. Insa scopul final al lui Django este gasirea si eliberarea Boomhildei (interpretata de Kerry Washington), sotia de care fusese despartit cu mult timp in urma.

Pe locul al doilea in box office-ul romanesc s-a clasat "Ultima reduta/ Last Stand", care a avut incasari de 244.151 de lei si 13.706 spectatori. "Ultima reduta" spune povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), un serif hotarat sa tina piept cu orice pret traficantilor de droguri care-si fac de cap pe teritoriul sau.

Pe pozitia a treia s-a clasat "Mizerabilii", care a avut incasari de 229.696 de lei si 12.554 de spectatori. Adaptarea cinematografica a unui musical creat dupa romanul lui Victor Hugo il are in centru pe Jean Valjean, un barbat sarac aflat de 18 ani pe fuga din calea legii pentru ca a indraznit sa fure o paine cu care sa hraneasca copii muritori de foame ai surorii sale, intr-o vreme de criza economica a Frantei. Ofiterul de politie Javert este cel care se afla permanent pe urmele lui Jean, implacabil in dorinta sa de a-l captura si de a-l vedea pedepsit. Din distributie fac parte, printre altii, Anne Hathaway, Hugh Jackman, Russell Crowe, Amanda Seyfried.

Pe locul al patrulea s-a clasat "Elita gangsterilor", care a avut incasari de 217.269 de lei si 11.483 de spectatori. Filmul, adus pe marile ecrane romanesti de MediaPro Distribution, este o cronica a luptei Departamentului de Politie din Los Angeles (LAPD) pentru expulzarea mafiei de pe coasta de est a orasului, in anii '40 - '50. Seful mafiot nascut in Brookyln Mickey Cohen (Sean Penn) face legea in Los Angeles, fiind protejat de oamenii lui si avand majoritatea politiei si a politicienilor din oras sub tutela sa. Un echipaj rebel din LAPD condus de Jerry Wooters (Ryan Gosling) si sergentul John O'Mara (Josh Brolin) incearca sa curete orasul de mafie.

Pe pozitia a cincea se regaseste "Viata lui Pi", care a avut incasari de 172.753 de lei si 7.816 spectatori. Dupa naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de gradina zoologica, Pi Patel, pluteste in deriva intr-o barca de salvare, alaturi de o hiena, un urangutan, o zebra ranita si un imens si infometat... tigru de Bengal. Pustiul isi foloseste cunostintele enciclopedice in ceea ce priveste comportamentul animalelor pentru a-l tine la distanta pe tigrul Richard Parker, construind o tumultoasa si plina de riscuri relatie pe parcursul lungilor luni de calatorie pe valurile oceanului.

In total, in weekend, cinematografele romanesti au avut incasari de 1,76 milioane de lei si 91.716 spectatori.

Sursa foto: http://unchainedmovie.com/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri