Sylvester Stallone a lasat sa se inteleaga ca fostul presedinte american Bill Clinton ar fi acceptat sa aiba o aparitie speciala in cea de-al treilea film al francizei de actiune "The Expendables", alaturi de Arnold Schwarzenegger, scrie Mediafax.
Filmele din franciza "The Expendables" au particularitatea de a-i reuni pe marele ecran pe unii dintre cei mai mari actori din lungmetrajele de actiune din anii '80 si '90, precum Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone.

Recent, Sylvester Stallone a lasat sa se inteleaga ca o alta personalitate din aceeasi perioada, dar care provine din universul politicii, ar putea sa se alature acelor actori celebri in distributia celui de-al treilea film din aceasta franciza: fostul presedinte american Bill Clinton.

Aflat in plin turneu de promovare a celui mai recent film al sau, "Bullet to the Head", Sylvester Stallone a facut acest anunt care, potrivit jurnalistilor de la Le Figaro, ar trebui sa fie insa analizat cu prudenta.

Aflat la microfonul unei jurnaliste de la MTV, starul american a fost invitat sa vorbeasca despre urmatorul proiect cinematografic al sau: "Va exista mult «sange proaspat» in el si va trebui ca eu sa omor unele dintre celelalte personaje pentru a le face loc", a declarat Stallone, protagonistul francizei "Rocky". Apoi, starul american a vorbit despre distributia urmatorului sau film. Intrebat daca actorii din primele doua filme din seria "The Expendables" vor fi invitate sa joace si in al treilea film, Stallone a raspuns: "Le vom intinde tuturor o mana, bineinteles".

Si, inainte de a pleca, Sylvester Stallone a lansat in eter o fraza construita sub forma unui pseudo-anunt: "Poate presedintele Clinton va juca si el in noul film...".

Daca informatia se va confirma, "va fi pentru prima data cand un fost presedinte american va avea o aparitie speciala" intr-un film, pe marele ecran, reaminteste Kevin P. Sullivan, pe site-ul MTV.com. "A fost Stallone serios sau a vrut pur si simplu sa se joace cu curiozitatea persoanei care ii lua interviul?", se intreaba cei mai multi dintre internauti. E imposibil de stiut pentru moment, dar Stallone a insistat totusi, adresandu-i interlocutorului sau cateva ultime cuvinte: "Crezi ca glumesc, nu-i asa?".

Zvonurile despre distributia filmului "The Expendables 3", care promite sa fie din nou una insolita si incarcata cu legende ale cinematografiei, circula inca de la lansarea celui de-al doilea lungmetraj din serie, in vara anului trecut. Pe atunci, Ali Lerner, producatorul filmului, a anuntat ca i-a contactat deja pe actorii Nicolas Cage, Harrison Ford si Clint Eastwood. Jackie Chan ar putea face si el parte din aceasta lista prestigioasa.

Data la care va fi lansat "The Expendables 3" nu a fost deocamdata anuntata, insa fanii filmelor de actiune abia asteapta sa ii vada din nou pe marile ecrane, impreuna in acelasi film, pe Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren si, bineinteles, Sylvester Stallone.

Primele doua filme din franciza "The Expendables" au avut incasari cumulate de 574,8 milioane de dolari pe plan international.

Sursa foto: http://www.clintonfoundation.org/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri