Doi fosti directori ai tipografiei "Coresi" sunt cercetati penal de politistii bucuresteni pentru evaziune fiscala, fiind acuzati ca, in perioada in care au ocupat functiile de conducere, ar fi prejudiciat statul cu un milion de lei, informeaza surse din Politia Capitalei, conform Mediafax.
Potrivit surselor citate, in perioada 2009-2011, directorul general al firmei "Coresi" Laura Maria Albani si directorul economic Gabriela Alina Nistor ar fi retinut si nu ar fi varsat la bugetul de stat taxe si impozite in valoare de aproximativ un milion de lei.

Cele doua femei nu ar fi platit contributiile pentru asigurarile sociale, de somaj si de sanatate ale angajatilor, precum si impozitul pe venit al acestora.

Anchetatorii sustin ca, desi societate a avut rulaj mare in perioada 2009-2011, Laura Maria Albani si Gabriela Alina Nistor au virat banii catre ale directii din cadrul societatii.

Cele doua femei sunt cercetate, in stare de libertate, pentru evaziune fiscala, de catre ofiterii Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul Politiei Sectorului 1.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri