Cantareata americana Mary J. Blige a fost data in judecata de statul New Jersey, caruia ii datoreaza taxe si impozite in valoare de peste 900.000 de dolari, informeaza TMZ.com.
Artista americana, care a fost data in judecata la inceputul acestei luni si pentru neachitarea unui imprumut bancar de 500.000 de dolari, datoreaza statului New Jersey suma de 901.769 de dolari, potrivit unor documente oficiale, scrie Mediafax.

Noul proces reprezinta inca o problema de natura financiara cu care se confrunta cantareata newyorkeza. In 2011, ea a fost data in judecata pentru ca nu a achitat un alt imprumut la banca, in valoare de 2,2 milioane de dolari, si tot anul trecut fundatia ei de caritate, The Mary J. Blige and Steve Stoute Foundation for the Advancement of Women Now Inc, a fost acuzata de deturnare de fonduri si de inselaciune, prin utilizarea frauduloasa a banilor destinati unor burse studentesti.

Artista americana a spus ca situatia financiara dezastruoasa a fundatiei sale a fost cauzata de personalul acestei organizatii: "Problema e ca nu am avut oameni potriviti la locul potrivit pentru a face lucrurile potrivite".

Pe parcursul celor 15 ani de cariera, Mary J. Blige (foto) a lansat pe piata noua albume si a fost recompensata cu noua premii Grammy. Cel mai recent album, lansat in anul 2011, se numeste "My Life II... The Journey Continues (Act 1)". Mary J. Blige este singurul artist din lume care a fost premiat cu Grammy la toate cele trei categorii majore ale muzicii afroamericane - "R&B", "Rap" si "Pop & Gospel".

Sursa foto: Agerpress

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri