Prince Michael, fiul in varsta de 16 ani al cantaretului Michael Jackson, a devenit corespondent special pentru emisiunea de televiziune "Entertainment Tonight", informeaza contactmusic.com, conform Mediafax.
Prince Michael, al carui tata celebru a murit in 2009, din cauza unei intoxicatii acute cu propofol, spera ca acest prim loc de munca al sau il va ajuta sa isi creeze o cariera solida si durabila in industria de divertisment.

"Vreau sa devin producator, regizor, scenarist si actor. Am crescut fiind inconjurat de oameni cu astfel de profesii, dar acum este diferit, pentru ca eu sunt cel care va realiza interviuri, nu cel care va fi intervievat", a spus Prince Michael.

Prince Michael a realizat primul sau interviu cu James Franco, Zach Braff si regizorul Sam Raimi, care au vorbit despre noul lor film, "Oz the Great and Powerful". Fiul megastarului spera sa realizeze urmatorul interviu cu Peter Jackson, intrucat ii placea sa priveasca alaturi de tatal sau filmele celebrului regizor neozeelandez.

"Iubesc filmele lui Peter Jackson - «Lord of the Rings», «The Hobbit» si «King Kong». Imi place felul in care isi filmeaza scenele din film, cum descrie lucrurile si cum le face sa devina realitate.

Obisnuiam sa ii studiez filmele, alaturi de tatal meu. Opream sonorul si ne uitam pur si simplu la film, urmaream doar scenele, pentru a vedea cum reusea el sa le combine", a spus Prince Michael.

Cei trei copii ai cantaretului Michael Jackson - Prince, Paris si "Blanket" - vor asigura vocile unor personaje dintr-un serial de desene animate asiatic ce a fost importat recent si in Statele Unite.

Atat Prince, cat si Paris - care isi va face debutul ca actrita in filmul "Lundon's Bridge and the Three Keys", ce va fi lansat anul viitor - sunt hotarati sa isi continue carierele de actori si spun ca aceste roluri reprezinta o distractie si o alternativa binemeritata fata de programul lor scolar pe care il considera "dificil".

Mama lui Michael Jackson, Katherine, in varsta de 82 de ani, a fost numita tutorele copiilor starului, conform dorintei acestuia, exprimata in testamentul sau. Bunica celor trei imparte custodia copiilor cu varul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, dupa ce femeia de 82 de ani a fost data disparuta, in luna iulie a anului trecut. Rudele lui Katherine Jackson au raportat absenta acesteia dupa ce femeia nu i-a mai vazut pe nepotii sai timp de 10 zile. Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus ca, in aceasta perioada, s-a relaxat intr-o statiune.

Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cantaretului si cateva organizatii de caritate. Avocatul John Branca si producatorul muzical John McClain au fost numiti administratori ai fondului, intr-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp inainte de a muri.

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, in 2009, in urma unei "intoxicatii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale si in clinicile medicale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Gasit vinovat de ucidere involuntara, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maxima in noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de inchisoare. Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi insa eliberat dupa ispasirea a doi ani din aceasta pedeapsa, din cauza supraaglomerarii sistemului penitenciarelor din statul California.

Sursa foto: http://www.facebook.com/photo.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri