Pippa Middleton, sora ducesei Catherine de Cambridge, va scrie articole cu sfaturi culinare in revista lunara detinuta de lantul de magazine Waitrose din Marea Britanie, informeaza Reuters, citat de Mediafax.
Cumnata printului William al Marii Britanii va semna rubrica intitulata "Pippa's Friday Night Feasts" ("Ospaturile Pippei de vineri noaptea").

Acesta nu este primul demers al Pippei Middleton in domeniul culinar. Anul trecut, ea a lansat o carte, "Celebrate", un ghid despre modul in care fiecare zi din calendar poate deveni o sarbatoare. Cartea a fost laudata si criticata in egala masura.

Editorul Waitrose Kitchen, William Sitwell, a declarat ca cititorii se vor bucura de sfaturile amuzante si relaxate ale Pippei Middleton. "Pippa va fi un colaborator excelent al revistei si va aduce experienta sa vasta, capatata in parte din faptul ca a lucrat in domeniul organizarii de petreceri - afacere detinuta de familia sa", a spus acesta.

Primul articol semnat de Middleton va aparea in numarul din aprilie al revistei si va avea ca tema retetele unei cine in familie.

Pippa Middleton, in varsta de 29 de ani, a declarat ca rubrica aceasta este "o ocazie emotionanta de a impartasi celorlalti pasiunea pentru mancare si organizarea de evenimente placute".

Sursa foto: http://pinterest.com/pin

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri