Drama "Zborul/ Flight", cu Denzel Washington si Don Cheadle in distributie, s-a situat pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend, inca de la premiera, cu incasari de 313.117 lei si 15.484 de spectatori, informeaza Asociatia Film Romania, conform Mediafax.
In regia lui Robert Zemeckis, filmul a avut doua nominalizari la premiile Oscar de anul acesta, pentru cel mai bun actor in rol principal - Denzel Washington - si cel mai bun scenariu original. In acest film, Denzel Washington este Whip Whitaker, un pilot de avion talentat si respectat de colegi si superiori, pe care presa si populatia il percep ca pe un erou national, dupa ce reuseste sa aduca la sol un aparat de zbor atat de grav avariat incat niciun alt aviator nu ar fi fost capabil sa il redreseze.

Pe locul al doilea in box office-ul romanesc se situeaza liderul saptamanii trecute, filmul "Si mai greu de ucis", cu Bruce Willis in distributie, care a avut incasari de 281.203 lei si 14.583 de spectatori. Inca de la primul "Die Hard", in 1988, John McLane (Bruce Willis) s-a aflat in locul nepotrivit la timpul nepotrivit, cu abilitatile si atitudinea ce l-au facut de neinfrant, devenind astfel inamicul numarul 1 al teroristilor din toata lumea. De aceasta data, McLane se confrunta cu cea mai mare provocare de pana acum, una cu ramificatii in toata lumea, caci fiul sau instrainat, Jack, este prins in itele unei complicate povesti in care este implicat si un mafiot rus, tata si fiu facand din acest punct tot posibilul pentru a-si proteja unul altuia vietile si pentru a elimina pericolul ce ameninta insasi democratia.

Cel mai recent film regizat de Steven Soderbergh, "Efecte adverse/ Side Effects", cu Jude Law, Rooney Mara si Channing Tatum in rolurile principale, s-a situat pe locul al treilea, cu incasari de 245.184 de lei si 12.999 de spectatori. Filmul prezinta povestea unei femei care apeleaza la medicamente antidepresive in asteptarea eliberarii din inchisoare a sotului ei.

Pe locul al patrulea se regaseste "Hoata de identitate/ Identity Thief", care a avut incasari de 139.871 de lei si 7.667 de spectatori. Jason Bateman ("Sefi de cosmar/ Horrible Bosses") si Melissa McCarthy ("Domnisoare de onoare/ Bridesmaids") se afla in fruntea distributiei de staruri din aceasta comedie despre un tip cu nimic iesit din comun, care ajunge in situatia de a lua masuri extreme pentru a-si recupera identitatea furata.

Pe locul al cincilea in box office-ul romanesc s-a clasat "Hansel si Gretel: Vanatorii de vrajitoare", care a avut incasari de 128.742 de lei si 6.095 spectatori. La 15 ani de la infricosatoarele evenimente din casuta de turta dulce, Hansel si Gretel sunt doi neintrecuti vanatori de vrajitoare. Chiar daca se refac dupa chinul prin care au trecut, munca lor este relativ usoara, pentru ca blestemele si vrajile nu se prind de ei. Primarul din Ausburg ii angajeaza pentru a vana o vrajitoare malefica - Janssen -, care planuieste sa sacrifice multi copii de "luna rosie", peste 2 zile. Pentru ca lucrurile sa nu fie simple, cei doi trebuie sa se ocupe de seriful Berringer, care a acaparat puterea in Ausburg si conduce de asemenea o vanatoare de vrajitoare.

In total, in weekend, cinematografele romanesti au avut incasari de 1.679.205 lei si 86.702 spectatori.

Sursa foto: http://www.paramount.com/flight/#gallery

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri