Filmul de actiune "Parker", cu Jason Statham in rolul principal, a fost lider in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 441.712 lei si 22.539 de spectatori, informeaza Asociatia Film Romania, citat de Mediafax.
Parker (Jason Statham) este un hot experimentat, cu un cod de etica foarte clar stabilit: nu fura de la oameni care nu isi permit luxul si nu ii raneste pe cei care nu merita. La ultimul jaf, echipa lui il tradeaza, furandu-i toate lucrurile de valoare si lasandu-l aproape mort in pustietate. Hotarat sa se razbune, Parker ii urmareste pana in Palm Beach, unde acestia planuiesc sa dea cea mai mare lovitura de care s-a auzit vreodata. Sub identitatea unui texan bogat, barbatul se asociaza cu frumoasa si ambitioasa Leslie (Jennifer Lopez), care este mai mult decat dispusa in a-l ajuta sa dejoace planurile fostilor coechipieri.

Pe locul al doilea in box office-ul romanesc s-a situat o alta premiera, "Primul an de casnicie/ I Give It a Year", cu incasari de 206.138 de lei si 11.660 de spectatori. "Primul an de casnicie" este o comedie scrisa de scenaristul lui "Borat" si "Bruno", care dezvaluie realitatile dintr-un cuplu, in primul an de dupa casatorie. De la prima lor intalnire, la o petrecere, ambitioasa Nat (Rose Byrne), broker, si Josh (Rafe Spall), scriitor in devenire, sunt in al noualea cer de fericire, in ciuda tuturor diferentelor care i-ar putea desparti. Josh este un ganditor, iar Nat este o intreprinzatoare, dar scanteia dintre ei este imposibil de negat.

Pe locul al treilea se afla horror-ul "Mama", care a avut incasari de 147.103 lei si 9.086 de spectatori. Produs de Guillermo del Toro, "Mama" este un thriller supranatural ce spune povestea a doua fetite care dispar intr-o padure in ziua in care parintii lor sunt ucisi. Cand sunt salvate, cativa ani mai tarziu, si incep o noua viata, fetele descopera ca cineva sau ceva tot vrea sa vina dupa ele sa le inveleasca seara la culcare.

Pe pozitia a patra se regaseste "Si mai greu de ucis", cu Bruce Willis in distributie, care a avut incasari de 109.882 de lei si 5.917 spectatori. Inca de la primul "Die Hard", in 1988, John McLane (Bruce Willis) s-a aflat in locul nepotrivit la timpul nepotrivit, cu abilitatile si atitudinea ce l-au facut de neinfrant, devenind astfel inamicul numarul 1 al teroristilor din toata lumea. De aceasta data, McLane se confrunta cu cea mai mare provocare de pana acum, una cu ramificatii in toata lumea, caci fiul sau instrainat, Jack, este prins in itele unei complicate povesti in care este implicat si un mafiot rus, tata si fiu facand din acest punct tot posibilul pentru a-si proteja unul altuia vietile si pentru a elimina pericolul ce ameninta insasi democratia.

Cel mai recent film regizat de Steven Soderbergh, "Efecte adverse/ Side Effects", cu Jude Law, Rooney Mara si Channing Tatum in rolurile principale, s-a situat pe locul al cincilea, cu incasari de 94.664 de lei si 4.588 de spectatori. Filmul prezinta povestea unei femei care apeleaza la medicamente antidepresive in asteptarea eliberarii din inchisoare a sotului ei.

In total, in weekend, cinematografele romanesti au avut incasari de 1.604.209 lei si 84.908 spectatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri