Lungmetrajul "Django dezlantuit", de Quentin Tarantino, si comedia "Ted", de Seth MacFarlane, au primit, marti, cele mai multe nominalizari - cate sapte - la editia din acest an a galei MTV Movie Awards, care va avea loc pe 14 aprilie, informeaza Mediafax.
In topul productiilor care au primit cele mai multe nominalizari urmeaza comedia cu accente dramatice "Silver Linings Playbook" (sase) si cel mai recent film din trilogia "Batman", intitulat "The Dark Knight Rises" (cinci).

Filmele "Razbunatorii/ The Avengers", "The Perks Of Being A Wallflower", "Pitch Perfect" si "Skyfall" au obtinut cate patru nominalizari.

Rebel Wilson, nominalizata la categoriile "cea mai buna actrita" si "cel mai bun artist debutant", pentru rolul Fat Amy, din filmul "Pitch Perfect", va prezenta gala de decernare a premiilor MTV Movie 2013, alaturi de Will Ferrell, care va primi Comedic Genius Awards, un trofeu aflat la editia sa inaugurala.

La categoria "cel mai bun film" au fost nominalizate productiile "Django Unchained", "Ted", "Silver Linings Playbook", "The Avengers" si "The Dark Knight Rises".

La categoria cel mai bun actor vor concura Ben Affleck ("Argo"), Bradley Cooper ("Silver Linings Playbook"), Daniel Day-Lewis ("Lincoln"), Jamie Foxx ("Django Unchained") si Channing Tatum ("Magic Mike").

La categoria cea mai buna actrita au fost nominalizate Anne Hathaway ("Les Misérables"), Mila Kunis ("Ted"), Jennifer
Lawrence ("Silver Linings Playbook"), Emma Watson ("The Perks of Being a Wallflower") si Rebel Wilson ("Pitch Perfect").

Cea de-a 22-a gala MTV Movie Awards va avea loc pe 14 aprilie, la Los Angeles.

Sursa foto: http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2013/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri