Paramount Pictures va construi in colaborare cu dezvoltatorul arab Damac Properties un complex imobiliar format din patru turnuri cu tema hollywoodiana, de 1 miliard de dolari, care va include un hotel, apartamente si magazine, relateaza Bloomberg, citat de Mediafax.
Damac Properties, dezvoltator din Dubai, va finanta si va coordona constructia cladirilor in zona Burj Khalifa, a declarat directorul general al companiei, Ziad El Chaar.

Paramount Pictures va contribui, prin Paramount Hotels & Resorts, la proiectarea constructiilor si le va administra dupa finalizare, in 2015.

"Credem ca valoarea proiectelor imobiliare va continua sa creasca, in special in cazul celor de brand. Orice implica un risc, dar avem incredere in brandul propriu, in brandul Paramount si in zona Burj Khalifa", a spus Chaar.

Hotelurile din Dubai genereaza unele dintre cele mai mari venituri pe camera, la nivel mondial, chiar daca oferta creste in continuare, potrivit companiei de consultanta Jones Lang LaSalle.

Emiratul Dubai, unde se afla cea mai mare cladire din lume, turnul Burj Khalifa, a atras 9,3 milioane de turisti in 2011.

Paramount Hotels and Resorts, creata de investitori din Dubai anul trecut, are licenta din partea Paramount Pictures sa construiasca un lant de hoteluri si imobile pentru locuinte. In luna mai a anului trecut, compania a anuntat ca intentioneaza sa deschida pana la 50 de hoteluri de lux cu tema hollywoodiana si californiana, la nivel global.

Cele patru turnuri care vor fi construite in Dubai se vor numi Damac Towers, vor avea sali de proiectie, sali de sport, piscine si magazine care vor vinde produse Paramount. Cladirile vor avea o inaltime de peste 250 de metri.

Paramount Pictures, divizie a grupului Viacom, a produs filme clasice precum Nasul, Mic Dejun la Tiffany si Titanic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri