Cantareata americana Beyonce este noua imagine oficiala a brandului H&M, care si-a prezentat cu aceasta ocazie noua campanie publicitara pentru sezonul de vara, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.
Potrivit purtatorului de cuvant al companiei suedeze, hainele din noua colectie reflecta stilul vestimentar al artistei americane, care s-a implicat si in realizarea designului noii linii H&M.

"Intotdeauna mi-a placut politica brandului H&M de a se concentra asupra modei amuzante si accesibile. Mi-a placut conceptul la care am colaborat, acela de a explora diverse emotii ale femeilor, reprezentate prin patru elemente vitale: foc, apa, pamant si vant. A fost o campanie frumoasa, realizata pe o insula tropicala. Am simtit ca faceam mai degraba un videoclip decat o reclama", a declarat Beyonce.

Sedintele foto si reclamele pentru televiziune au fost filmate in Bahamas de Jonas Akerlung, la inceputul acestui an. Campania, pentru care Beyonce a pozat in bikini, a fost denumita "Beyonce as Mrs. Carter in H&M".

Noua colectie H&M, de inspiratie tropicala, va ajunge in magazine in luna mai si include diverse articole, precum pantaloni scurti cu talie inalta, rochii mulate pe corp si rochii largi despicate pana la coapsa.

Zvonuri despre faptul ca Beyonce a fost aleasa noua imagine a brandului H&M au circulat inca din luna ianuarie, dupa ce una dintre dansatoarele din trupa artistei americane a lasat sa ii scape aceasta informatie intr-un mesaj postat pe Twitter.

Beyonce Knowles a devenit celebra la sfarsitul anilor '90 in calitate de membra a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. In 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membra a grupului Destiny's Child si alte 13 in calitate de artista solo.

Beyonce a jucat si in filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) si "Cadillac Records" (2008).

Sursa foto: http://about.hm.com/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri