"Tanar si nelinistit", serialul care a rasturnat toate recorduri de audienta peste Ocean si preferatul romanilor in timpul dupa-amiezelor petrecute in fata televizorului, a ajuns la venerabila varsta de 40 de ani si peste 10.000 de episoade difuzate in SUA, potrivit Mediafax.
Serialul difuzat de Pro TV inca din 1996 are 207 premii la activ si alte 508 nominalizari la festivalurile de profil, "Tanar si nelinistit" si este de 24 de ani consecutiv serialul de tip soap-opera preferat al americanilor, iar cifrele impresionante nu se rezuma la tara unde s-a nascut productia-fenomen.

Difuzat in alte 31 de state din intreaga lume, serialul are milioane de fani fideli castigati datorita personajelor atragatoare si a conflictelor asezonate din plin cu dragoste, drama, razbunare si rasturnari uluitoare de situatie. Telespectatorii continua sa vizioneze cu sufletul la gura rivalitatea dintre familiile Newman si Abbott, detinatoarele a doua companii care se lupta pentru suprematia in industria cosmetica.

Difuzat pentru prima oara pe 26 martie 1973, "Tanar si nelinistit" este primul soap-opera care apare la televizor in format de inalta definitie.

Veterana Jeanne Cooper, cunoscuta telespectatorilor care urmaresc serialul drept Katherine Chancellor, este singura actrita care a rezistat in echipa "Tanar si nelinistit" inca din 1973, de la inceputul acestuia.

Cu o viata intreaga petrecuta in mare parte pe platourile de filmare, Jeanne, in varsta de 85 de ani, si-a publicat in 2012 memoriile intitulate sugestiv: "Not Young, Still Restless: A Memoir".

Pe de alta parte, Doug Davidson, carismaticul actor care il interpreteaza pe detectivul Paul Williams, este cel care detine suprematia in topul aparitiilor in serial. Davidson a fost distribuit in nu mai putin de 2.670 de episoade de la debutul productiei si pana in prezent.

Sursa foto: http://www.theyoungandtherestless.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri