Turner Broadcasting System, compania care opereaza in Romania posturile de televiziune Cartoon Network, Boomerang, Turner Classic Movies (TCM) si CNN, va avea in grila anul acesta mai multe premiere printre care "Calaretii dragonilor", "Uimitoarea lume a lui Gumball" , dar si filme clasice din anii '30 pana in 2000.
Cartoon Network va aduce anul acesta sapte premiere de comedii americane si europene. Printre ele se numara "Team Toon", "Tranformers Best Hunters", "Calaretii dragonilor", o animatie DreamWorks care continua povestea din filmul “Cum sa iti dresezi dragonul” si "Uimitoarea lume a lui Gumball", prima comedie realizata de studiourile Cartoon Network din Europa, care a primit 17 premii internationale in ultimii doi ani, printre care un BAFTA.

Compania va mai aduce episoade noi din filmul "Sa-nceapa aventura" din coproductia franco-canadiana "Angelo e cel mai tare" (incepand din mai), dar si din "The Looney Tunes Show", "Scooby-Doo si echipa misterelor" si "Un show obisnuit" (din iunie). "Ben 10: Omnivers", "Star Wars: The Clone Wars", "Tinerii justitiari" sau "Lanterna Verde".

Boomerang are in grila seriale clasice reinterpretate, precum "Micii poznasi", "The Garfield Show" (in care aventurile motanului au fost transpuse in 3D) si "Povesti cu Tom si Jerry".

Cartoonito, canalul destinat copiilor cu varsta intre 3 si 6 ani, prezinta anul acesta premierele "Oraselul Lenes" si "The Doozers". Noua serie din Oraselul Lenes, aflata in productie, va avea premiera in august. Un alt program care va fi difuzat anul acesta este The Doozers, acesta ajutandu-i pe copii sa afle cum sa protejeze planeta.

Turner Classic Movies (TCM) va avea in grila filme din anii ’30, din anii de glorie ai Hollywood-ului pana in anii 2000. Pe lista premierelor se regasesc titluri precum Cavalerul negru (The Dark Knight, 2008), Gran Torino (2008), Legenda vie (I Am Legend, 2007), Syriana (2005), Insula (The Island, 2005), Totul e iluminat (Everything is Illuminated, 2005), Bun venit la Collinwood (Welcome to Collinwood, 2002), Legatura de sange (Blood Work, 2002), Impostorul (Criminal, 2004), Pasagerul 57 (Passenger 57, 1992), John Q (2002) si Miezul noptii in gradina binelui si raului (Midnight in the Garden of Good and Evil, 1997).

Canalele Cartoon Network si Boomerang uau fost urmarite in 2012 in medie de 12,2 milioane de telespectatori pe luna*, adica 64 la suta din numarul romanilor cu acces la televiziune, potrivit Kantar Media Audiences, ARMADATA. Cifra reprezinta numarul de telespectatori unici (reach) cu varsta de peste 4 ani, care au urmarit cel putin un minut Cartoon Network si Boomerang in medie, lunar, in 2012.

Turner Broadcasting System (TBS) Europe opereaza in prezent 25 de posturi de televiziune in 22 de limbi, in peste 100 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Printre ele se numara CNN International, Cartoon Network, Boomerang, Cartoonito, Boing, Adult Swim, TNT, TCM si glitz.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri