Barbara Walters, in varsta de 83 de ani, o legenda a jurnalismului de televiziune din Statele Unite, a anuntat ca se va retrage din activitate in 2014, scrie Mediafax.
Aceasta informatie va fi anuntata in emisiunea "The View", un talk-show zilnic difuzat de postul ABC, prezentat de Barbara Walters, relateaza publicatia New York Times, citand o sursa bine informata.

O retrospectiva a carierei jurnalistei americane, inceputa in 1976, ii va fi dedicata. Inainte de a lucra pentru ABC, Barbara Walters a lucrat pentru postul NBC, unde a prezentat emisiunea matinala "Today".

Potrivit publicatiei The Hollywood Reporter, celebra jurnalista, care s-a imbolnavit de varicela la inceputul acestui an, se va retrage din activitate in mai 2014.

Jurnalista americana, care a intervievat pe parcursul carierei sale sute de vedete din showbiz si personalitati politice, a devenit in 1976 prima femeie din istorie care a prezentat principalul buletin de stiri al zilei, difuzat seara, de un post de televiziune din Statele Unite.

Barbara Jill Walters, nascuta pe 25 septembrie 1929, este jurnalista, prezentatoare a catorva emisiuni de televiziune matinale foarte populare in Statele Unite ale Americii ("Today" si "The View"), a unui renumit buletin informativ ("20/20") si coprezentatoare a principalului jurnal de actualitati difuzat de postul de televiziune ABC ("ABC Evening News").

Sursa foto: https://twitter.com/BarbaraJWalters

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri