Actorii Kristen Stewart si Robert Pattinson ocupa primul loc intr-un top al cuplurilor din filmele produse la Hollywood care au generat cele mai mari incasari, alcatuit de editorii revistei Forbes, scrie Mediafax.
Kristen Stewart si Robert Pattinson, a caror relatie din viata reala este marcata de multe episoade dramatice, s-au clasat pe primul loc in acest top, intrucat filmele din seria "Amurg" in care au aparut impreuna au obtinut incasari de 1,17 miliarde de dolari.

Revista Forbes a analizat incasarile obtinute de filmele romantice produse la Hollywood in ultimii trei ani.

Pe locul al doilea s-a clasat cuplul alcatuit pe marele ecran din actorii Rachel McAdams si Channing Tatum, care au jucat impreuna in filmul "The Vow", ce a avut incasari de 125 de milioane de dolari.

Jennifer Aniston si Adam Sandler alcatuiesc cuplul aflat pe pozitia a treia, intrucat filmul lor "Just Go with It" a avut incasari de 103 milioane de dolari.

Topul 10 al cuplurilor de actori care au jucat in filmele produse la Hollywood cu cele mai mari incasari este completat de Sarah Jessica Parker si Chris Noth (locul al IV-lea, cu 95 milioane de dolari, "Totul despre sex"), Julianne Moore si Steve Carell (locul al V-lea, cu 84 milioane de dolari, "A naibii dragoste"), Amanda Seyfried si Channing Tatum (locul al VI-lea, cu 80 milioane de dolari, "Dragul meu John"), Natalie Portman si Ashton Kutcher (locul al VII-lea, cu 71 milioane de dolari, "Fara obligatii"), Miley Cyrus si Liam Hemsworth (locul al VIII-lea, cu 63 milioane de dolari "Ultimul cantec"), Zac Efron si Taylor Schilling (locul al IX-lea, cu 60 milioane de dolari, "The Lucky One") si Reese Witherspoon si Robert Pattinson (locul al X-lea, cu 59 milioane de dolari, "Apa pentru elefanti").

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri