Filmul de actiune "Cod rosu la Casa Alba/ Olympus Has Fallen" a fost lider in box office-ul romanesc de weekend, inca de la premiera, cu incasari de 647.585 de lei si 33.678 de spectatori, informeaza Asociatia Film Romania, conform Mediafax.
Dupa stabilirea unei importante intalniri de negocieri, Casa Alba devine tinta unui atac terorist pus la cale de o grupare nord-coreeana. Printre focuri de arma si detonari de bombe, insusi presedintele Americii este luat prizonier. Toate eforturile serviciului se securitate si ale politiei de salvare a institutiei se bazeaza acum pe informatiile furnizate de Mike Bannings, fost membru al garzii prezidentiale, blocat in cladire fara ca teoristii sa stie de existenta sa. Din distributia filmului fac parte Gerard Butler si Morgan Freeman.

Pe locul al doilea in box office-ul romanesc s-a clasat animatia "Croods", cu incasari de 374.261 de lei si 21.296 de spectatori. "Croods" este comedie animata in 3D, care urmareste prima familie moderna a lumii pe parcursul calatoriei ei de-a lungul vietii. Dupa ce pestera care le fusese casa este distrusa - impreuna cu restul lumii lor -, membrii Crood sunt obligati sa porneasca in prima calatorie pe drumul (sau calea) familiei. Zguduiti de conflicte generationale si intorsaturi seismice, membrii familiei Crood descopera o lume noua incredibila, plina de creaturi fantastice si un viitor cum nici nu-si imaginasera vreodata.

Pe pozitia a treia s-a situat "G.I. Joe: Represalii/ G.I. Joe: Retaliation", liderul de weekendul trecut, care, de data aceasta, a avut incasari de 312.062 de lei si 14.636 de spectatori. Dupa ce o multime de colegi le sunt ucisi intr-un atac surpriza, iar presedintele SUA ii deconspira drept tradatori, supravietuitorii G.I. Joe pornesc intr-o misiune pe viata si pe moarte. Roadblock (Dwayne Johnson), Duke (Channing Tatum) si Lady Jaye (Adrianne Palicki) trebuie sa spele numele echipei lor, dar si sa salveze democratia mondiala, caci agentii periculoasei organizatii Cobra ii controleaza acum pe principalii lideri ai lumii.

Pe locul al patrulea s-a clasat "Jack si uriasii", care a avut incasari de 198.710 de lei si 10.048 de spectatori. Un conflict stravechi este pe cale sa reinceapa atunci cand fermierul Jack (Nicholas Hoult) deschide din greseala un portal prin care uriasii mitologici pot patrunde in lumea noastra. Odata ajunse pe pamant, razbunatoarele creaturi o rapesc pe frumoasa printesa Isabelle (Eleanor Tomlinson) si planuiesc sa cucereasca intreaga omenire. Tanarul Jack este cel care va trebui sa conduca misiunea de salvare a acesteia si sa ii invinga pe uriasi chiar pe taramul lor.

Pe locul al cincilea se afla premiera "Vacanta de primavara", cu incasari de 133.210 lei si 7.580 de spectatori. Patru adolescente sexy, prietene din copilarie, isi doresc sa plece intr-o vacanta de primavara de neuitat. Pentru a obtine banii necesari, ele jefuiesc un fast-food. Dar aceasta este doar inceputul. Dupa o petrecere deocheata intr-o camera de hotel, fetele sunt arestate si condamnate la inchisoare. Mahmure si imbracate doar in costumele de baie, ele apar in fata judecatorului, care le elibereaza in mod neasteptat ca urmare a cautiunii depuse de Alien (interpretat de James Franco), un gangster local care le ia sub aripa sa ocrotitoare si le duce in cea mai aventuroasa vacanta din viata lor. Dur in aparenta, Alien ascunde o latura sensibila care le cucereste pe fete, care il vor urma in locuri si situatii pe care nu si le-ar fi imaginat niciodata.

In total, in weekend, cinematografele romanesti au avut incasari de 2.146.134 de lei si 114.490 de spectatori

Sursa foto: http://olympusmovie.com/#

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri