Urmatorul roman din seria "James Bond", care va fi lansat pe 26 septembrie, se va intitula "Solo", a anuntat, luni, autorul acestuia, romancierul William Boyd, scrie Mediafax.
Desi detaliile despre intriga noului roman nu sunt deocamdata cunoscute, reprezentantii editurii Jonathan Cape au anuntat ca noul volum din seria "James Bond" va prezenta aventurile agentului 007 ajuns la varsta maturitatii, in timpul unei misiuni speciale in Asia si America.

William Boyd a spus ca actiunea din romanul sau este plasata in anul 1969, in perioada Razboiului rece, iar noul roman marcheaza revenirea la "stilul Bond clasic".

"In romanul meu, evenimentele conspira pentru a-l face pe Bond sa porneasca intr-o misiune, singur, fara sa anunte pe nimeni si fara acceptul superiorilor", a declarat William Boyd.

Fundatia Ian Fleming, care administreaza averea scriitorului Ian Fleming, creatorul personajului 007, considera ca titlul noului roman se potriveste "perfect cu celelalte carti din tiparul Bond".

Precedentele doua romane din aceasta serie s-au intitulat "Carte Blanche", de Jeffery Deaver, si "Devil May Care", de Sebastian Faulks, si au fost publicate in 2011, respectiv in 2008.

Un admirator al francizei Bond, William Boyd a inclus personajul Ian Fleming in romanul sau "Any Human Heart" din 2002.

Noul roman din seria "Bond" va fi publicat pe 26 septembrie in Marea Britanie, de editura Jonathan Cape - editura originala a scriitorului Ian Fleming, parte a editurii Vintage Publishing - si de editura HarperCollins in America de Nord. Romanul va fi publicat in 2013, anul in care va fi marcata cea de-a 60-a aniversare a personajului James Bond, introdus in lumea literara de scriitorul Ian Fleming, in romanul "Casino Royale", aparut in 1953.

Fundatia care administreaza drepturile de autor asupra operelor scriitorului Ian Fleming a anuntat, la inceputul acestui an, ca a semnat un contract pe 10 ani cu editura Random House Group pentru a publica toate romanele din seria "James Bond", in format print si e-book.

Catalogul "Bond" este unul dintre cele mai ravnite din industria editoriala, romanele din aceasta serie inregistrand vanzari de peste 100 de milioane de copii la nivel mondial.

William Boyd este un scriitor si scenarist britanic, nascut pe 7 martie 1952, care a copilarit in Ghana si Nigeria. Si-a facut studiile la Universitatea din Nisa, Universitatea din Glasgow si Universitatea Oxford. A debutat in 1981, cu romanul "A Good Man In Africa" - recompensat cu Whitbread Book Award. Urmatorul sau roman, "An Ice-Cream War", publicat in 1982, a fost nominalizat la premiul Booker. S-a remarcat si prin romanele "Brazzaville Beach" (1991), "Any Human Heart" (2002) - nominalizat pe lista lunga pentru Booker Prize - si " Restless" (2006) - recompensat cu Costa Book Award.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri