Daca te intereseaza inovatia de produs, servicii, brand, ambalaj, marketing sau media si vrei sa cunosti specialisti din strainatate de la companii precum R/GA, BAT sau IBM, poti participa la Innovation Summit, un eveniment dedicat in exclusivitate inovatiei in business, care are loc pe 28 mai, la Bucuresti.
“Credem cu tarie ca fiecare companie care va folosi in mod constient aceste metodologii va gasi resurse nebanuite de crestere si consolidare. Inovatia este un diferentiator sustenabil major care trebuie neaparat integrat in ADN-ul de business al fiecare companii din Romania daca ne dorim un mediu economic prosper si competitiv”, spune Cristian Hossu, initiatorul evenimentului.

Trainerii si speakerii sesiunilor de inovatie sunt specialisti internationali din agentii digitale si de inovatie, directori de inovatie din companii multinationale, dar si formatori din mediul academic. Sesiunile vor aborda teme privind inovatia de produs, servicii, brand, packaging, marketing, media, design thinking si vor explora in profunzime tehnici precum Systematic Inventive Thinking.

In afara de seminarii si workshopuri, evenimentul cuprinde si o expozitie de elemente de inovatie din design, gastronomie, arta vizuala si tehnologie.

Accesul la eveniment se face pe baza de inscrieri, iar optiunea early bird este activa pana pe 24 aprilie www.innovationsummit.ro.

Innovation Summit este organizat de Universum Events, compania care a lansat si „Internet & Mobile World”, unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie digitala din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri