Prestatia lui Cezar in finala Eurovision a atras comentarii diverse in presa internationala, BBC considerand ca reprezentantul Romaniei a ocupat "un onorabil loc 13" in clasamentul final, in timp ce Mirror considera ca artistul ar fi putut castiga "premiul pentru cea mai bizara aparitie", scrie Mediafax.
"Una dintre cele mai excentrice prestatii a fost aceea a lui Cezar din Romania, care a mixat vocea sa de artist de opera cu ritmurile disco. El a obtinut un onorabil loc 13", scrie bbc.co.uk. BBC remarca prestatia buna a artistului roman, care a intrecut-o in clasamentul final pe Bonnie Tyler. Aceasta a reprezentat Marea Britanie si s-a plasat pe locul al 19-lea din 26 de tari concurente, un progres totusi fata de Eurovison 2012, cand "Engelbert Humperdinck a fost penultimul".

In schimb, Cezar este ironizat intr-un articol postat pe www.mirror.co.uk: "Cezar ar fi putut castiga premiul pentru cea mai bizara aparitie, cu scenografia sa de tip pop-opera avand ca tema vampirii".

Pe de alta parte, potrivit The Guardian, Cezar a fost "imbracat precum un Elvis vampiric". "Cezar a interpretat un falsetto alarmant, inconjurat de dansatori - barbati si femei - imbracati in lycra".

Publicatia britanica Daily Mail a comentat faptul ca spectacolul lui Cezar a fost unul "flamboiant". "Purtand un costum negru, bizar, a cantat cu un incredibil de inalt falsetto, in vreme ce dansatorii s-au miscat in jurul sau aproape dezbracati".

Site-ul The Huffington Post, care citeaza agentia de presa AP, remarca faptul ca Cezar din Romania este un "cantaret de opera" si ca acesta "a oferit una dintre cele mai remarcabile interpretari". "S-a asemanat cu Dracula renascut in chip de vocalist cu tonalitate inalta, incercand un numar transgresiv de pop-opera cu ritmuri tehno si efecte pirotehnice care l-au plasat pe locul al 13-lea. Trei dansatori musculosi, ale caror trupuri erau pictate in rosu, au iesit de sub o uriasa pelerina rosie".

Pe de alta parte, inainte de finala Eurovision, Le Point il considera pe Cezar din Romania "un candidat serios la titlu", cu "numarul sau exuberant in care Cezar poarta o tinuta ce aminteste de cea a vampirilor".

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, s-a clasat pe locul al 13-lea in concursul a carui finala a avut loc, sambata seara, la Malmö Arena (Suedia).

Cezar, care a participat la Eurovision cu piesa "It's My Life" (muzica si versuri Cristian Faur), a obtinut un total de 65 de puncte.

Emmelie de Forest din Danemarca a castigat finala Eurovision 2013 cu piesa "Only Teardrops", care a obtinut un total de 281 de puncte. Astfel, editia din 2014 a concursului Eurovision se va desfasura in Danemarca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri