Rapperul american Jay-Z a primit de la Asociatia jucatorilor din NBA certificatul care ii permite sa lucreze ca agent al unor sportivi din campionatul de baschet nord-american, au anuntat reprezentantii companiei Roc Nation Sports, scrie Mediafax.
Potrivit presei americane, nu sunt cunoscute deocamdata primele masuri pe care Jay-Z le va lua in aceasta noua calitate. Celebrul rapper trebuie insa sa isi vanda actiunile pe care le detine la echipa Brooklyn Nets inainte de a putea sa inceapa sa reprezinte interesele unor jucatori din NBA, potrivit regulamentului acestei asociatii sportive americane.

Jay-Z a asistat doar la cateva meciuri ale echipei Brooklyn Nets din acest sezon, dar a jucat un rol important in actiunea de rebranduire a echipei, aflata la primul ei sezon in Brooklyn. Noul echipament al acestei echipe de baschet a fost de altfel prezentat oficial in timpul unuia dintre concertele rapperului Jay-Z.

Cantaretul este bun prieten cu multe staruri din NBA si, potrivit presei americane, ar putea face ca Roc Nation sa devina foarte repede o veritabila forta in domeniul agentiilor de impresariat sportiv.

Jay-Z a ocupat locul al doilea in topul Forbes pe 2012 al celor mai bogati rapperi, cu o avere de 475 milioane de dolari. Jay-Z este sotul cantaretei americane Beyonce, iar cei doi artisti au impreuna o fiica, Blue Ivy, nascuta in ianuarie 2012.


Sursa foto: https://myspace.com/jayz/mixes/profilemix-2722/photo/632224

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri