Codecs, Coaching Institute si Clubul Harvard Romania propun o dezbatere pe marginea unui proiect incomod in cadrul celei de-a 11-a reuniuni PM Caf
Bucuresti - Codecs si Coaching Institute organizeaza a-11-a reuniune PM Caf, realizata in colaborare cu Clubul Harvard Romania-Moldova, care va avea loc in data de 6iunie 2006 la Hotel Howard Johnson, sala Platinum, incepand cu orele 18.30. Tema propusa pentru aceasta intrunire O polaritate a Project Managementului: Amenintarea Schimbarii, Schimbarea Amenintarii.

Obiectivul acestei editii esteintelegerea resorturilor care stau la baza conceperii unui proiect, discutarea fazelor de executie, a posibilitatilor de imbunatatire si protejarea proiectului de eventualele efecte nedorite. Proiectul pe care Marian Stas il propune reprezinta o provocare la dezbatere in primul rand pentru ca domeniul aprofundat este educatia. Proiectul nu este finalizat, oferind astfel participantilor posibilitatea exprimarii de sugestii, idei, solutii.

Studiul de caz pe care Marian Stas il aduce in fata managerilor de proiect si nu numai este Scoala pe bune, adica un sistem educational autentic, care cultiva valori, foloseste si place. Se va patrunde in culisele proiectului, se vor analiza motivatia alegerii si etapele parcurse pana in stadiul actual.

Reuniunea realizata in colaborare cu Clubul Harvard Romania-Moldova va avea ca invitati speciali:

Marian Stas, Presedinte Fundatia Liderii Mileniului Trei, membru fondator al Clubului Harvard

Adrian Catalin Ionescu, Presedinte CODECS, membru fondator al Clubului Harvard

Anca Maria Harasim, Director Executiv, AmCham Romania, membru fondator al Clubului Harvard

Dana Deac , Redactor, ANTENA 3

Cristian Ghinea, Redactor, Dilema Veche

Moderatori:
Dr. Horea Murgu, Presedinte Coaching Institute
Raluca Cimpea, Director Curs Management de Proiect CODECS

Pentru detalii suplimentare cu privire la modalitatea de participare, rugam contactati CODECS, Valentina stefanescu PR Coordonator, tel: 252.51.82, e-mail: valentinas@codecs.ro, www.codecs.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri