Expozitia "The Human Body" se prelungeste pana pe 4 august inclusiv, dupa ce peste 62.000 de romani au vizitat-o pana in prezent la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" din Bucuresti, scrie Mediafax.
Biletele sunt in continuare disponibile in reteaua Eventim, iar programul de vizitare ramane neschimbat, zilnic, de marti pana duminica inclusiv, intre orele 10.00 - 20.00.

Atat Muzeul Olteniei (Craiova), Muzeul Judetean de Stiinta din Ploiesti, cat si Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj au solicitat prelungirea expozitiei in spatiile proprii. Dimensiunile acestor spatii sunt, din pacate, insuficiente pentru amploarea expozitiei.

Din datele organizatorilor, cel mai tanar vizitator al expozitiei este un copil de 2 ani, iar cel mai in varsta are 85 de ani. Aproape 400 de scoli, atat din invatamantul privat, cat si din cel de stat, cu predare in limba romana sau in alte limbi, si-au adus elevii, in grupuri organizate, sa vada expozitia, de la deschiderea sa si pana in prezent.

Conform datelor oferite de reteaua Eventim din intreaga tara, peste 62.000 de romani au trecut pragul expozitiei pana in prezent; dintre ei, peste 8.000 fiind elevi cu varstele intre 7 si 18 ani.

Expozitia "The Human Body" include include peste 200 de exponate - corpuri umane reale (integrale sau sectiuni).

Exponatele sunt plastinate - o metoda de conservare definitiva a tesuturilor umane, prin tratarea cu cauciuc siliconic lichid. Rezultatul final este un organ sau un organism uman cauciucat, perfect conservat pana la nivel celular si in mod definitiv. Aceasta tehnica permite prezentarea corpului uman in toata complexitatea sa de sisteme: osos, muscular, nervos, circulator, digestiv etc. Procesul de transformare a unui intreg organism uman intr-un exponat plastinat poate dura mai mult de un an. Toate exponatele sunt tratate cu maxima grija si respect, transmit organizatorii.

Expozitia "The Human Body" a fost deschisa la Muzeul Antipa pe 22 martie.

Biletele pentru aceasta expozitie au preturi cuprinse intre 32 si 60 de lei/ persoana si, respectiv, 85 si 135 de lei/ grup. Totodata, grupurile de peste 10 copii vor avea acces la expozitie in baza unui tichet in valoare de 30 de lei/ persoana. Copiii cu varste mai mici de 7 ani beneficiaza de acces gratuit.

Tichetele pot fi cumparate online, de pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim - magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri