Cameramanii si fotografii au inceput deja sa isi caute locuri cat mai bune in fata maternitatii unde va naste ducesa Catherine, sotia printului William, in timp ce, la casele de pariuri, admiratorii tanarului cuplu regal incearca sa ghiceasca sexul, greutatea si numele copilului, informeaza AFP, citat de Mediafax.
Cel mai asteptat copil din Marea Britanie ar trebui sa se nasca la jumatatea lunii iulie, dar presa se grabeste sa gaseasca un loc cat mai bun pentru a relata evenimentul, in fata spitalului St. Mary din Londra, unde va naste ducesa Catherine. Aceasta zarva mediatica este cauzata si de faptul ca pe retelele de socializare circula zvonul potrivit caruia micul mostenitor al tronului Marii Britanii se va naste mai devreme decat a fost anuntat. Cei care au facut pariuri la data nasterii printului William si-au amintit ca acesta a venit pe lume cu zece zile inainte de termenul anuntat oficial de printesa Diana - 1 iulie 1982.

Sosirea primei echipe de televiziune, luni dimineata, a creat o adevarata frenezie media: in cursul zilei, spatiul a fost umplut de zeci de fotografi si camaramani, care au incercat cu ajutorul trepiedelor sa isi delimiteze un teritoriu necesar desfasurarii in timpul evenimentelor.

Prevazand efervescenta mediatica, reprezentantii palatului Buckingham au sfatuit jurnalistii sa fie retinuti, pentru ca "activitatea spitalului sa nu fie tulburata". Kate a avut o ultima aparitie publica la jumatatea lui iunie, la aniversarea reginei Elizabeth, la Londra, iar in prezent se odihneste departe de ochii curiosilor.

Kate, in varsta de 31 de ani, va naste la spitalul St. Mary, unde s-au nascut printii William si Harry. Indiferent daca va fi fata sau baiat, copilul este al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Admiratorii cuplului regal deja pun pariuri referitor la numele copilului. Printre acestea se numara Alexandra, Diana, George, Wayne. Dar aceasta nu este singura tema de discutie la casele de pariuri. Pariorii sunt siguri ca stiu ce greutate va avea copilul la nastere si ce culoare va avea parul micutului sau micutei.

"Este o piata mondiala. Ca si britanicii, oamenii din lumea intreaga iubesc familia regala", a declarat pentru AFP Joe Crilly, de la casa de pariuri William Hill. Brokerii se asteapta ca numarul pariurilor sa fie mai mare decat cel de la data nuntii lui Kate si William, in 2011.

Printre posibilele prenume ale copilului ce par apropiate de sufletul pariorilor se numara Alexandra (al doilea nume al reginei Elizabeth a II-a), Charlotte, Elizabeth, Diana si Victoria. In cazul in care Kate va naste un baiat, numele pe care se pariaza cel mai mult sunt James si Louis. Printre cele mai putin probabile nume pentru un mic print sau o mica printesa se numara Hashtag, Wayne, Waynetta, dar si Psy.

La intrebarea "cine va aduce copilul in fata presei?", raspunsurile "Kate" si "William" au gasit un numar egal de sustinatori.
Casa de pariuri Paddy Power a inregistrat pana in prezent 10.000 de pariuri si estimeaza sa aiba incasari de peste 300.000 de lire sterline (350.000 de euro). Primele pariuri legate de casa regala britanica au aparut la nunta printului Charles cu Diana, parintii printului William.

Pe 3 decembrie 2012, la peste un an si jumatate de la nunta lor somptuoasa, printul William si sotia sa, Catherine, au anuntat ca vor avea primul lor copil, viitorul mostenitor al tronului Marii Britanii, iar aceasta veste era asteptata cu infrigurare si speranta, de multe luni, de intregul regat.

William, fiul printului Charles si al printesei Diana, s-a casatorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011, la Londra, in cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost urmarita de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.



Sursa foto: http://www.imperial.nhs.uk/mediacentre/imagelibrary/index.htm

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri