GolinHarris, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice de pe piata romaneasca, a castigat contul AFI Europe Romania, dezvoltatorul si administratorul centrelor comerciale AFI Palace Cotroceni si AFI Palace Ploiesti, compania urmand sa furnizeze servicii de relatii publice full service, printre acestea numrandu-se strategia de relatii cu presa, la gestionarea crizei sau social media.
Comunicarea AFI Palace Malls, inclusiv a celui mai mare mall din Romania, AFI Palace Cotroceni Mall, va fi gestionata de echipa condusa de Alina Popa, parte a diviziei de consumer a GolinHarris.

“Inca de la prima intalnire, am remarcat atentia deosebita pe care echipa AFI o acorda rezultatelor livrate de agentia de PR si corelarea activitatilor de comunicare cu obiectivele de vanzari”, spune Alina Popa (foto), manager senior in cadrul diviziei de consumer al GolinHarris, companie cu afaceri de 1,57 milioane de euro in 2011.

AFI Europe este una dintre cele mai importante companii din domeniul real estate din Romania, prezenta pe piata locala anul 2005. Compania a dezvoltat si administreaza AFI Palace Cotroceni, unul din cele mai mari si de succes mall-uri din Romania si printre cele mai mari cinci mall-uri din Europa Centrala si de Sud-Est, dar si cladirile de birouri AFI Park, care se dezvolta in jurul mall-ului. Alaturi de AFI Palace Cotroceni si AFI Park, in octombrie 2013 AFI Europe va lansa si AFI Palace Ploiesti si va continua dezvoltarea proiectelor de retail aditionale AFI Palace Arad si AFI Palace B.Noi.

Pentru a atinge publicurile diferite ale celor doua business-uri, unite sub umbrela AFI doua, in cadrul acestui proiect au fost alocate doua echipe.

Portofoliul de clienti GolinHarris Bucuresti include companii de renume precum: Altex Romania, AVON Romania, BASF, Bayer, Caroli Foods, CBRE, Centrofarm, Colgate-Palmolive (Romania), Crucea Rosie Romana, Electrolux, Focus Copii Disparuti, Franklin Templeton Investments, History Channel, Johnson&Johnson, Kludi, L’Oreal Romania, Mercedes-Benz Romania, Nuance Communications, Orange Romania, PepsiCo/Lipton, Praktiker, RBS – Royal Bank of Scotland, Schneider Electric Romania, SIF Muntenia, SofMedica, TeamNet International, Transavia, Unilever (Lipton), URBB – United Romanian Breweries Bereprod, VEKA Romania, X-Trade Brokers, YUM (KFC, Pizza Hut, Hard Rock Cafe, Paul, Cinnabon).

Compania face parte din grupul Lowe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din Romania, cu afaceri de 52,3 milioane de euro in urma cu doi ani.

Grupul include si agentiile Lowe&Partners (creatie), Initiative (media), Senior HyperActive (comunicare digitala), Brand Programming Network (BPN) Romania (media), Medic One (comunicare medicala) si Mobile Works (mobile marketing).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri