Filmul de animatie "Sunt un mic ticalos 2/ Despicable Me 2" s-a mentinut pe primul loc in box office-ul nord-american, pentru al doilea weekend consecutiv, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de compania Exhibitor Relations, scrie Mediafax.
"Despicable Me 2", un film de animatie realizat integral in Franta, pentru studiourile Universal, a obtinut incasari de 44,7 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Pe locul al doilea in box office-ul nord-american a debutat filmul de comedie "Oameni mari si fara minte 2/ Grown Ups 2". Avandu-i in distributie pe Adam Sandler, Steve Buscemi, Salma Hayek si Taylor Lautner, aceasta comedie a obtinut incasari de 42,5 milioane de dolari in primul weekend de proiectii.

Un alt film lansat la sfarsitul saptamanii trecute, "Cercul de foc/ Pacific Rim", a debutat pe pozitia a treia, cu incasari de 38,3 milioane de dolari. Aceasta superproductie hollywoodiana descrie lupta titanica dintre uriasii roboti teleghidati de oameni si o armata de monstri extraterestri iesiti din fundul oceanului.

Filmul "Captura la dublu/ The Heat", cu Sandra Bullock in rolul unui agent FBI care trebuie sa faca echipa cu o politista, interpretata de Melissa McCarthy, careia ii sare tandara din orice, a coborat un loc, pana pe pozitia a patra, cu incasari de 14 milioane de dolari.

Superproductia "Calaretul singuratic/ The Lone Ranger", despre un personaj legendar din cultura populara americana, a coborat de pe locul al doilea pe cel de-al cincilea, cu incasari de 11,1 milioane de dolari. Foarte asteptat de public, acest film regizat de Gore Verbinski, cu un buget estimat la peste 200 milioane de dolari, in care rolurile principale sunt interpretate de Johnny Depp si Armie Hammer, a fost primit mai degraba cu raceala de criticii de cinema. Filmul reprezinta cea de-a patra adaptare cinematografica a povestii americane despre un justitiar anonim si acolitul sau fidel, amerindianul Tonto.

Filmul de animatie "Universitatea monstrilor/ Monsters University", in regia lui Dan Scanlon, care beneficiaza de vocile actorilor Steve Buscemi, John Goodman, Billy Crystal si Helen Mirren, a pierdut doua pozitii si a ajuns pe locul al saselea, cu incasari de 10,6 milioane de dolari.

Pe pozitia a saptea in box office-ul nord american s-a situat pelicula "Ziua Z: Apocalipsa/ World War Z", in regia lui Marc Forster, care a avut incasari de 9,4 milioane de dolari. "Ziua Z: Apocalipsa" este un thriller cu zombie al carui protagonist este Gerry Lane (Brad Pitt), angajat la ONU, ce este nevoit sa strabata lumea intreaga intr-o cursa contracronometru pentru a opri o epidemie care rastoarna guverne, rascoala armate si ameninta sa elimine rasa umana.

Filmul "Alerta de gradul zero/ White House Down", de Roland Emmerich, despre o grupare paramilitara care ocupa Casa Alba de la Washington, a coborat doua locuri, pana pe pozitia a opta, cu incasari de 6,15 milioane de dolari.

Filmul "Kevin Hart: Let Me Explain", care prezinta un spectacol filmat al actorului de comedie Kevin Hart, a coborat o pozitie, pana pe locul al noualea, cu incasari de 5 milioane de dolari.

Filmul "Man of Steel: Eroul", noua pelicula din franciza "Superman", in care personajul principal este interpretat de actorul britanic Henry Cavill, a coborat de pe locul al saptelea pe locul al zecelea, cu incasari de 4,8 milioane de dolari. Filmul este regizat de Zach Snyder si ii are pe afis pe Amy Adams - in rolul jurnalistei Lois Lane, Kevin Coster si Diane Lane - in rolurile parintilor adoptivi ai lui Superman.


Sursa foto: http://despicableme.com/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri