Bergenbier, marca de bere cu cele mai mari vanzari din Romania, are un nou design pentru logo-ul marcii si o noua eticheta pentru sticla de 0,5L. Noua infatisare a sticlei Bergenbier, cu eticheta metalizata si folie de gat aurie, va ajuta marca sa-si mentina rezultatele foarte bune inregistrate in ultima vreme. In primele cinci luni ale anului, vanzarile de Bergenbier au crescut cu 51% fata de ianuarie-mai 2005, Bergenbier devenind principalul motor de crestere al Interbrew Romania, numarul 1 in topul berilor din Romania (cf. MEMRB Romania) si numarul 1 ca notorietate conform studiilor facute de Synovate.

"Imbunatatirile aduse logo-ului, care are acum forma de scut, urmaresc sa accentueze profilul masculin al marcii iar prin modificarile aduse etichetei ne dorim sa crestem atractivitatea marcii in special in canalul HoReCa, declara Liviu Irimia, Director marketing Interbrew Romania. Noul design al marcii beneficiaza de sustinere media: spot TV pe principalele canale de televiziune, campanie de presa, materiale de promovare la punctele de vanzare, promotii de vizibilitate in canalele Food si HoReCa.

Pentru viitor, Bergenbier isi propune sa se distanteze in liderul de necontestat al pietei. Acest obiectiv poate fi atins continuand sa tinem pedala la maximum: charisma si consistenta in comunicare, agresivitate la punctul de vanzare, mentinerea atentiei consumatorului prin tot ceea ce facem continua Liviu Irimia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri