Lantul de librarii se va extinde din toamna cu trei noi locatii in zona de nord a Capitalei si in Ploiesti, investitia ridicandu-se la circa un milion de euro.
Infiintat in 2000, lantul Carturesti va ajunge anul acesta la 16 librarii-concept.

In Bucuresti, Carturesti va fi prezent din septembrie in Baneasa Shopping Center si din octombrie in Promenada Mall Floreasca.

“In Bucuresti, imaginea Carturesti este asociata iconic cu spatiul din Arthur Verona, compus din doua imobile vechi, cu o amenajare care pune in valoare aceasta mostenire arhitecturala. Noile deschideri vin insa cu un suflu nou, un design experimental, o imagine diferita”, spune Daniel Voinea, director de comunicare Carturesti.

In Ploiesti, libraria Carturesti va fi deschisa in AFI Palace Mall la inceputul lunii octombrie.

Pentru deschiderea celor trei librarii, Carturesti a lucrat cu biroul de arhitectura Square One, care a semnat si amenajarea librariilor Carturesti din AFI Palace Cotroceni, din Iasi si din Constanta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri