Tribunalul Bucuresti a decis suspendarea utilizarii de catre companiile care deruleaza operatiunile televiziunii Romania TV a marcilor "RTV" si "Noi facem realitatea" pana la solutionarea irevocabila a cauzei, conform Realitatea TV.
" In baza articolului 581 Cod procedura civila rap la art 149 din Legea 85-2006, admite cererea formulata de debitoarea Realitatea Media SA, astfel cum a fost precizata in cvontradictoriu cu paratii SC Ridzone Computers SRL, SC RTV Satellite Net SRL, SC RCS & RDS SA,SC Romtelecom SA, SC UPC Romania SRL si Consiliul National al Audiovizualului, dispune suspendarea utilizarii de catre paratii SC Ridzone Computers SRL si SC RTV Satellite Net SRL a marcii <<RTV>> si a marcii <<Noi facem realitatea>>, pana la solutionarea irevocabila a dosarului nr 29690/3/2013. Pe perioada suspendarii utilizarii marcii RTV de catre parati, se va asigura difuzarea programului TV pe frecventa apartinand debitoarei SC Realitatea Media SA. Dispune si inscrierea mentiunilor de opozabilitate la OSIM si CNA"

Cozmin Gusa, actionar majoritar al companiei Realitatea Media, a anuntat ca pe frecventa actuala a postului RTV, Realitatea Media va decide ce canal din trustul sau va emite.

"Decizia Tribunalului inseamna ca un drept ce apartinea Realitatii Media si care era folosit abuziv de deputatul PSD Sebastian Ghita impreuna cu televiziunea din proprietatea sa, se suspenda pana la solutionarea cauzei, urmand ca pe frecventa RTV, Realitatea Media care e detinatorul drepturilor, sa decida care canal care se afla in portofoliul ei va exista pe acea frecventa. Veste proasta pentru Sebastian Ghita si jurnalistii RTV, dar decizia e una justa din doua sensuri: din sensul proprietatii si dreptului de marca, si apoi, subiectiv, daca ne gandim la felul parazitar in care RTV, furand sigla, aparatura Realitatii, a ajuns sa se dezvolte si sa emita. E o lectie de normalitate binevenita. Vedem unde o sa ne duca lupta. Sebastian Ghita, partenerul lui Victor Ponta, nu putea ajunge in acea postura daca nu era favorizat de institutiile statului. Speram ca decizia sa-l puna unde ii e locul, RTV sa continue sa emita sub sigla Raitaru TV, nu RTV, ii dorim succes in activitatea sa", a precizat Gusa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri