Simon Cowell, juratul acerb din emisiunea de talente "The X Factor", ocupa primul loc in topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana, la egalitate cu Howard Stern, membru in juriul emisiunii "America's Got Talent", scrie Mediafax care citeaza Forbes.
Simon Cowell, in varsta de 53 de ani, a urcat doua pozitii, de pe locul al treilea pe care il ocupa in topul din 2012, iar Howard Stern a urcat o pozitie, de pe locul al doilea. Amandoi au obtinut venituri estimate la 95 milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013.
Forbes.com considera ca Simon Cowell este un "mogul cu o influenta majora in spatele scenei".

"Emisiunea «The X Factor» este de acum difuzata in 41 de tari, iar formatul sau «Got Talent» este franciza de televiziune cu cele mai mari vanzari din lume", afirma jurnalistii de la Forbes.com.

Howard Stern, in varsta de 59 de ani, obtine venituri considerabile cu emisiunea lui radiofonica difuzata de postul SiriusXM si primeste un salariu de 15 milioane de dolari in calitate de membru in juriul emisiunii "America's Got Talent".

Locul al treilea a revenit jurnalistului Glenn Beck, prezentatorul unui talk-show conservator, cu venituri de 90 milioane de dolari.

Oprah Winfrey, in varsta de 59 de ani, a coborat de pe primul loc ocupat in 2012 pe pozitia a patra, cu venituri de 77 milioane de dolari, si este urmata in acest clasament de scriitorul si prezentatorul de talk-show Phil McGraw, pe locul al cincilea, cu venituri de 72 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana este completat, in ordine, de Rush Limbaugh (66 milioane de dolari), Donald Trump (63 milioane de dolari), Ryan Seacrest (61 milioane de dolari), Ellen DeGeneres (56 milioane de dolari) si Judy Sheindlin (47 milioane de dolari).

Jurnalistii de la Forbes.com au intocmit acest top pe baza discutiilor cu managerii, producatorii si agentii vedetelor din televiziunea americana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri