Stirile PRO TV se afla pe lista nominalizarilor la International Emmy Awards, pentru reportajele din satele ingropate sub zapada, in 2012, conform Mediafax.
"Una dintre cele mai aspre ierni din ultimii 50 de ani a provocat pagube serioase locuintelor din Romania. Reporterii Stirilor Pro TV au intervievat oamenii ale caror case au fost afectate de caderile masive de zapada", este explicatia care insoteste nominalizarea.

Nominalizarile la categoria "Current Affairs and News" au fost anuntate de International Academy of Television Arts & Sciences. La cele doua sectiuni ale acestei categorii, au fost facute opt nominalizari, din cinci tari, respectiv Romania, Brazilia, Germania, Filipine si Marea Britanie.

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul unei ceremonii care va avea loc la 1 octombrie, la Frederick P. Rose Hall din New York.

"Nominalizatii pe 2013 au relatat despre razboaie, pana la politica, victorii ale umanitatii si tragedii", a declarat Bruce L. Paisner, President & CEO al International Academy of Television Arts & Sciences.

In 2008, Stirile Pro TV au fost recompensate cu International Emmy Award News, premiul constituind o premiera pentru Romania, cat si pentru televiziunile din Europa de Est.

Echipa "Stirilor Pro TV", formata din Paula Herlo, Cosmin Stan, cameramanul Sergiu Matei, Marius Ivan si Eduard Tarna si producatorul Alex Livadariu, a intrat atunci in competitie cu trei reportaje din Campania "Tu stii ce mai face copilul tau?", alaturi de alte 800 de materiale jurnalistice din intreaga lume.

In 2007, stirile Pro TV au fost nominalizate la Premiile Internationale Emmy, la categoria Stiri, pentru materialul "Tibetani la granita chineza", fiind pentru prima oara cand o productie TV din Romania este nominalizata la un premiu astfel de premiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri