Actorul galez Christian Bale va primi un cec de 50 de milioane de dolari daca va accepta sa il interpreteze din nou pe Batman intr-un film dedicat acestui personaj si intr-un alt proiect, in care Batman va aparea alaturi de Superman, care va fi jucat de Henry Cavill, scrie Mediafax.
Studiourile Warner Bros. au inceput productia la un nou film cu super-eroi in care vor aparea Batman, Superman, Wonder Woman si Green Lanter, care vor lupta impreuna pentru a invinge fortele malefice.

Christian Bale a jucat rolul Batman in trilogia "Dark Knight" regizata de Christopher Nolan, foarte apreciata de public, dar si de criticii de specialitate. Intr-un interviu acordat la inceputul acestui an, actorul galez a declarat pentru Entertainment Weekly ca a luat decizia de a nu mai juca acest rol in viitoarele filme din seria "Batman".

"Am fost incredibil de norocosi ca am putut sa facem trei filme din aceasta serie. Este suficient. Hai sa nu fim lacomi", a spus Christian Bale.

Declaratiile sale i-au facut pe fanii francizei sa afirme ca starul galez va fi inlocuit in urmatorul film din franciza "Batman", insa producatorii de la Hollywood incearca sa il faca pe Christian Bale sa se razgandeasca.

Vincent Russel citeaza in eBook-ul sau "Beyond Batman: The Unauthorised True Story of Christian Bale and His Dark Knight Dilemma" o sursa de la Legendary Pictures care spune ca aceste studiouri sunt hotarate sa il aduca inapoi pe Bale in franciza "Batman".

Blogul american Latino Review a sugerat, in luna martie, ca Bale ar putea reveni in franciza "Batman" daca Nolan va coordona acest proiect, asa cum a facut-o si pentru cel mai recent film din seria "Superman", intitulat "Man of Steel".

Actorul galez a precizat, atunci, ca nu era la curent cu un astfel de proiect.

Se pare insa ca lucrurile au evoluat de atunci, iar Vincent Russel a spus: "Surse din anturajul lui Christian Bale au inceput sa banuiasca ca Bale vede filmele cu Batman in aceeasi lumina in care Robert Downey Jr. le vede pe cele cu Iron Man".

Presa internationala a afirmat in ultimele zile ca studiourile Warner Bros au intentionat sa acorde rolul principal din urmatorul film "Batman" actorului britanic Orlando Bloom, insa agentul de presa al artistului a negat miercuri aceste informatii. In ultimele saptamani, principalii favoriti pentru acest rol erau Ryan Gosling si Michael Fassbender.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri