Pregatirile pentru show-ul pe care Roger Waters il va sustine pe 28 august, in Bucuresti, care se anunta a fi cea mai mare productie muzicala realizata in Romania, vor debuta marti seara, Piata Constitutiei urmand sa fie inchisa incepand cu ora 20.00, informeaza organizatorii, Emagic, potrivit Mediafax.
Doar opt zile au mai ramas pana la show-ul "The Wall", sustinut de Roger Waters, care se va desfasura pe 28 august, in fata Palatului Parlamentului, pe una dintre cele mai mari scene din lume.

Laura Coroianu, directorul general al Emagic, a declarat recent pentru Capital ca The Wall este cel mai scump concert organizat pana acum in Romania, devansandu-pe pe cele sustinute de Madonna si Lady Gaga.

Cel mai ieftin bilet costa 135 de lei, iar cel mai scump 950.

Roger Waters, membru fondator al trupei Pink Floyd, va aduce la Bucuresti celebrul "The Wall" - unul dintre cele mai spectaculoase show-uri muzicale din istorie, bazat pe interpretarea integrala a pieselor incluse in albumul omonim, un adevarat simbol al libertatii pentru generatii intregi de fani din intreaga lume.

Show-ul "The Wall" a fost regandit special pentru concertele in aer liber, astfel incat dimensiunile scenei sunt cu adevarat impresionante, zidul din spatele acesteia masurand circa 150 de metri in lungime si aproximativ 12 metri in inaltime.

Intreaga structura va fi realizata din "caramizi" ce vor alcatui cea mai mare suprafata de proiectii video: peste 1.500 de metri patrati,
peste 40 de proiectoare gigantice fiind responsabile de efectele vizuale ale show-ului.

Scena va avea, totodata, si cel mai mare acoperis din lume - o latime de 54 de metri si o deschidere de 32 de metri -, fiind asamblat la o inaltime de 24 de metri, care va asigura protectia unei suprafete de peste 1.000 de metri patrati. Pentru ridicarea uriasului acoperis sunt necesare patru zile, doua macarale de 60 de tone fiecare si aproximativ 60 de oameni.

Lucrarile pentru show-ul din 28 august incep marti seara, Piata Constitutiei urmand sa fie inchisa incepand cu ora 20.00.

Primele 28 de tiruri in care vor fi transportate elementele de productie sunt programate sa ajunga la Bucuresti in zilele urmatoare.

Alte 23 de tiruri vor transporta echipamentul tehnic pentru scena, a carei constructie va incepe sambata. La intreaga productie vor lucra peste 2.600 de oameni, dintre care doar 130 fac parte din echipa de productie a turneului.

Cei care nu vor sa rateze cel mai spectaculos concert al momentului mai au la dispozitie cateva zile pentru a-si achizitiona bilete, din reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului, precum si online, de pe www.myticket.ro.

Sursa foto: http://rogerwaters.com/#

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri