Cineastul american George Lucas a investit 10 milioane de dolari in lantul de cafenele Starbucks, sotia sa, Mellody Hobson, fiind membru al consiliului de administratie al companiei, conform Mediafax.
Pe 19 august, regizorul a cumparat 141,573 de actiuni ale companiei, prin intermediul GWL Living Trust, la un pret, in medie, de 79,60 de dolari actiunea, potrivit Bloomberg.

Sotia regizorului, Mellody Hobson, este membru al consiliului de administratie al lantului de cafenele, care are sediul principal in Seattle.

De asemenea, ea este presedintele Ariel Investments LLC si a fost numita presedintele consiliului de administratie al DreamWorks, in octombrie 2012.

In octombrie 2012, George Lucas si-a vandut compania de productie Lucasfilm Ltd grupului Walt Disney, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari.

In martie, publicatia Forbes anunta ca averea acestuia se ridica la suma de 3,9 miliarde de dolari

Cineastul american, creatorul francizei cinematografice "Razboiul Stelelor/ Star Wars", s-a aflat printre cele 24 de personalitati din universul artelor si al industriei de divertisment care au fost decorate cu Medalia Nationala pentru Arte si Litere (foto), de presedintele Barack Obama, in iulie, la Casa Alba.

Sursa foto: http://www.whitehouse.gov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri