Romanian Public Relations Award 2006, aflata la a patra editie, a luat startul prin inceperea perioadei de inscriere, care se vor derula pana pe 12 septembrie 2006. Concursul este deschis oricaror persoane, asociatii, fundatii si companii, care au finalizat pe parcursul ultimilor doi ani campanii de Relatii Publice cu rezultate deosebite. Criteriile utilizate de juriu in examinarea fiecarei campanii includ competenta si calitatea, demonstrate in cercetare, planificare, executie si masurarea rezultatelor, claritatea si coerenta mesajelor, creativitatea si etica.

Competitia este structurata pe doua categorii principale: campanii comerciale si campanii non-comerciale. Se vor acorda premii de Aur si Argint, juriul urmand sa stabileasca numarul distinctiilor acordate. In afara premiilor pe categorii, juriul va acorda distinctia "PR Personality of the year". Premii speciale vor fi acordate lucrarilor de marca, practice sau teoretice, realizate de catre studenti.

"Un premiu obtinut la Romanian PR Award inseamna recunoastere in fata clientilor, a conducerii companiei si este o dovada a succesului in comunitatea profesionala din care faci parte. Vorbind din experienta mea practica, in calitate membru al juriului international Golden World Award, pot sa spun ca aceste distinctii contribuie semnificativ la motivarea angajatilor, la cresterea respectului acordat de conducerea manageriala activitatilor de comunicare", a declarat Thomas Achelis, Presedintele Forum for International Communications si membru in board-ul Asociatiei Internationale de Relatii Publice IPRA.

Lucrarile inscrise in competitie vor fi jurizate la standarde internationale de profesionalism, de catre experti romani si straini in comunicare, personalitati recunoscute pentru realizarile si expertiza lor in domeniu. Anul acesta vor face parte din juriu: Profesorul Tony Meeahan din Marea Britanie, membru al Asociatiei Internationale de Relatii Publice (IPRA); Thomas Achelis, membru in board-ul IPRA; Adriana Saftoiu, Purtator de cuvant al Presedintelui Romaniei; Dumitru Bortun, Presedintele Asociatiei Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP); Gilda Lazar, Corporate Affairs Director JT International; Lidia Solomon, Director de Relatii Publice Vodafone Romania; Mircea Vasilescu, Redactor-Sef Dilema Veche; Nelly Benova, Presedinta Asociatiei de PR din Bulgaria; Adrian Vasilescu, Consilier al Guvernatorului BNR; Cristina Guseth, Director Freedom House, Anca Harasim, Presedinte Executiv AmCham Romania si Calin Sabac, Partener al Academiei Romane de Relatii Publice (EAPR) .

Gala Excelentei in Relatii Publice va avea loc pe 6 noiembrie 2006 la Athne Palace Hilton. Zilele dedicate evenimentului, organizate sub titulatura "Saptamana PR-ului Romanesc" (5-9 noiembrie 2006), vor cuprinde, pe langa festivitatea de premiere, o serie de conferinte si seminarii, obiectivul acestora fiind de a oferi o platforma adecvata pentru schimbul de experiente intre profesionistii domeniului.

Evenimentul se bucura de sprijinul unor organizatii importante de profil precum: Asociatia Internationala de Relatii Publice (IPRA), Confederatia Internationala de Relatii Publice (CERP), Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP) si Camera de Comert si Industrie a Romaniei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri