Abonatii Focus Sat, platforma de televiziune prin satelit a UPC, nu vor mai avea in grila de programe canalele companiei Pro TV, printre care Pro TV si Acasa TV, au anuntat oficialii companiei.

Lista companiilor care transmit canalele companiei Pro TV

Canele alternative de receptionare a posturilor companiei Pro TV

„Focus Sat nu a agreat conditiile de reinnoire cerute de Pro TV S.A. pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul companiei. Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, Pro TV International nu vor mai fi disponibile in sistemul de retransmisie prin satelit DTH al Focus Sat incepand cu 9 septembrie 2013”, conform unui anunt publicat pe site-ul stirileprotv.ro.

Adresele companiilor de cablu si DTH care retransmit canalele Pro Tv S.A., precum si lista de localitati importante in care se poate receptiona programul ProTV in mod terestru analogic se regasesc in documentele atasate.

Cei care vor sa receptioneze Pro TV au urmatoarele posibilitati:


1. Receptie terestra analogica

a. Se receptioneaza conform listei din atasament de localitati si canale TV.
b. Necesita instalarea unei antene de receptie terestra de exterior sau interior dupa caz

2. Receptie terestra digitala :
a. ProTV (si Sport.ro) se receptionaza in mod terestru digital in Bucuresti si imprejurimi pe canalul UHF 30; emisia este de tip HD dar functioneaza si pe televizoare SD
b. Necesita o antena de receptie terestra si un receptor digital (set top box) compatibil DVB-T MPEG4 in cazul in care televizorul nu este deja dotat cu tuner de receptie terestra digitala compatibil MPEG4

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri