Carturesti, unul dintre cele mai mari lanturi de librarii de pe piata locala, si-a deschis o unitate de 600 metri patrati in centrul comercial Baneasa Shopping City, a anuntat compania.

Alte doua librarii Carturesti urmeaza sa fie deschise pana la sfarsitul lunii octombrie, numarul acestora urmand sa ajunga la 16 in 9 orase: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Brasov, Constanta, Arad, Suceava, Ploiesti.

Libraria din Baneasa Shopping City se afla la primul etaj al mallului, langa cinematograful Grand Cinema Digiplex .

Extinderea Carturesti in zona de nord este un raspuns la numeroasele solicitari venite din partea clientilor.

Rafturile noii librarii cuprind peste 31.000 de titluri de carte, muzica si film, dar si o selectie de ceaiuri, accesorii, papetarie si decoratiuni. De asemenea, aceasta cuprinde o zona dedicata designului romanesc, care cuprindedecoraiuni interioare, accesorii si obiecte vestimentare, obiect utilitar, fotografie, grafica si jucarii.

Pentru deschiderea librariei, s-a colaborat cu biroul de arhitectura Square One, care a realizat si conceptul altor spatii Carturesti din Bucuresti, Constanta si Iasi.

Joi, 19 septembrie, de la ora 19:00, cititorii si cinefilii sunt invitati la dezbaterea Cartea care face filmul pornind de la titlul Sunt o baba comunista alaturi de scriitorul Dan Lungu, regizorul Stere Gulea si “vocea filmelor”, Irina Margareta Nistor.

Carturesti este unul dintre principalii distribuitori de carte din Romania, printre concurentii companiei numarandu-se Diverta sau lantul Humanitas.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri