Rockerul american Marilyn Manson va interpreta rolul unui personaj misterios in cel de-al treilea sezon al serialului fantasy "Once Upon a Time", o productie a postului ABC inspirata din mai multe basme clasice, informeaza hollywoodreporter.com.

In cel de-al optulea episod din sezonul al treilea, care va fi difuzat la jumatatea lunii noiembrie, Marilyn Manson isi va face debutul in serialul "Once Upon a Time" sub forma personajului misterios The Shadow, care a mai avut cateva aparitii in acest show TV, scrie Mediafax.

"Am fost dintotdeauna admiratori infocati ai lui Marilyn Manson", au declarat Eddy Kitsis si Adam Horowitz, creatorii si producatorii executivi ai serialului, intr-un comunicat comun. "Am dorit sa distribuim in acest rol pe cineva care are abilitatea vocala de a te face sa tremuri de frica", au adaugat ei.

In noul sezon al serialului "Once Upon a Time", personajele principale - Emma (Jennifer Morrison), Regina (Lana Parrilla), Captain Hook (Colin O'Donoghue), Snow (Ginnifer Goodwin) si Charming (Josh Dallas) - se aventureaza in intunecatul regat Neverland cu misiunea de a-l salva pe Henry (Jared Gilmore) din ghearele maleficului Peter Pan (Robbie Kay) si ale acolitilor acestuia, membrii bandei Lost Boys.

Marilyn Manson nu se afla la prima experienta in calitate de actor, intrucat celebrul rocker a jucat deja in serialul de televiziune "Californication", produs de Showtime, dar si in filmul "Wrong Cops", care a fost proiectat la Festivalul Sundance.

Marilyn Manson este un cantaret controversat, gratie aparitiilor sale din concerte si videoclipurilor in care poarta machiaje stridente si afiseaza o alura androgina. Printre hiturile sale se numara "Irresponsible Hate Anthem", "Sweet Dreams (Are Made Of This)", "Tainted Love" si "Beautiful People".

In 2007, Marilyn Manson a concertat si la Bucuresti, la prima editie a festivalului B'estfest. Numele lui de scena este o combinatie intre doua simboluri ale culturii americane din anii 1960 - actrita Marilyn Monroe si criminalul psihopat Charles Manson.

Cel mai recent album al sau, intitulat "Born Villain", a fost lansat in 2012.

Sursa foto: marilynmanson.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri