McCann Erickson impreuna cu Tenis Club Herastrau a dat startul celei de-a III-a editii a turneului profesionist de tenis “McCann Future’s Cup”.

Si in acest an turneul este cuprins in Circuitul international de tenis al Romaniei, participantii fiind atat tenismeni romani, cat si straini. “In aceasta saptamana, numele McCann este sinonim cu cel al sportului alb, lucru care vine imediat dupa asocierea de saptamana trecuta cu Bookfest”, declara Bogdan Enoiu, general manager McCann Erickson. “Suntem extrem de incantati ca turneul castiga tot mai multa amploare in fiecare an, devenind iata, semnificativ in cadrul Circuitului international de tenis al Romaniei. “Prezenta domnului Ion Tiriac astazi alaturi de noi nu face decat sa sublinieze acest lucru”, a reiterat Bogdan Enoiu in cadrul conferintei de presa.

Premiile oferite in cadrul Turneului se ridica la suma totala de 10.000 de euro. Mai mult, se pun la bataie si un numar de 42 de puncte ATP, castigatorii avand astfel sansa sa obtina un loc mai bun in clasamentul international si sa se afirme astfel pe arena mondiala.

Turneul se va desfasura pe terenurile Tenis Club Herastrau, atat meciurile de clasificare cat si cele de mansa, iar finala se va juca duminica, 25 iunie.