Actorul belgian Jean-Claude Van Damme, in varsta de 53 de ani, a demonstrat ca a ramas la fel de flexibil ca in tinerete si a facut spagatul pe doua camioane aflate in miscare, intr-o reclama pentru constructorul suedez de automobile Volvo, informeaza dailymail.co.uk, conform Mediafax.

Jean-Claude Van Damme a aratat prin aceasta cascadorie inedita ca a ramas la fel de suplu ca in tinerete. Cu bratele incrucisate, actorul reuseste sa isi mentina echilibrul, cu picioarele perfect intinse in plan orizontal, sprijinite pe doua camioane in plina miscare, care ruleaza pe o sosea ce pare sa fie o pista de curse.

"Am avut urcusuri si coborasuri in viata. Am avut partea mea de drum accidentat si de vanturi puternice. Ele m-au facut sa fiu ceea ce sunt astazi. Acum, stau aici in fata voastra. Ceea ce vedeti este un trup cladit pentru a fi perfect. O pereche de picioare construite pentru a sfida legile fizicii si un mental care stapaneste la perfectie cel mai legendar dintre spagate", spune actorul belgian in debutul acelei reclame.

Reclama continua apoi cu vocea naratorului care spune: "Acest test a fost conceput pentru a demonstra stabilitatea si precizia sistemului de directie Volvo Dynamic. A fost realizat de o echipa de profesionisti intr-o zona inchisa pentru public".

Desi anumite echipamente de siguranta folosite in timpul filmarilor au fost indepartate ulterior in studioul de montaj cu ajutorul programelor de grafica digitala, niciun artificiu computerizat nu a fost utilizat in cazul camerelor de filmat, iar cascadoria a fost cat se poate de autentica, au precizat reprezentantii grupului Volvo.

Supranumit "pachetul de muschi din Bruxelles", dupa ce a devenit cunoscut jucand in cateva filme cu mare succes de casa, precum "Soldatul universal" si "Rafuiala dincolo de moarte/ Timecop", Jean-Claude Van Damme s-a specializat in arte martiale - kickbox si karate - si a luat lectii de balet. Starul belgian a avut parte insa de cateva esecuri de box office la inceputul anilor 2000, insa a revenit in actualitate cu pelicula apreciata de critici "JCVD" din 2008, in care a jucat o versiune fictiva a propriei persoane.

Jean-Claude Van Damme a interpretat apoi personajul negativ in "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2", un film de actiune in care a jucat alaturi de Sylvester Stallone, Bruce Willis si Arnold Schwarzenegger.

Urmatorul sau film de actiune este "Enemies Closer", care va avea premiera in Statele Unite in luna decembrie.

Sursa foto: YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri