Actorul american Paul Walker, in varsta de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious", a murit, sambata, intr-un accident de automobil, in Santa Clarita, California, a confirmat reprezentantul vedetei, scrie Mediafax.

Paul Walker se afla ca pasager intr-un Porsche atunci cand soferul a pierdut controlul masinii. Automobilul s-ar fi lovit de un stalp sau de un copac si a fost imediat cuprinsa de flacari, dupa care a explodat.

Potrivit huffingtonpost.com, nu se cunosc inca motivele pentru care soferul masinii a pierdut controlul automobilului.

De asemenea, pe pagina de Facebook a actorul a aparut un mesaj al echipei vedetei in care se arata ca acesta se indrepta spre un eveniment caritabil pentru fundatia sa Reach Out Worldwide.

"Cu inima indoliata trebuie sa confirmam ca Paul Walker a murit intr-un tragic accident de autoturism in timp ce se deplasa catre un eveniment de caritate pentru organizatia sa Reach Out Worldwide. El era pasager in masina condusa de un prieten. Ambii si-au pierdut viata", se arata in mesajul publicat pe pagina de socializare a actorului.

Paul Walker si-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. In 1986, el a debutat intr-un rol in filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" si "Tanar si nelinistit". Incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, in Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", in care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele "Brick Mansions" si "Furios si iute 7".

Sursa foto: https://www.facebook.com/PaulWalker

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri