Filmarile la lungmetrajul "Furios si iute 7", care au fost intrerupte in urma decesului actorului Paul Walker, vor fi reluate, iar pelicula va fi terminata, a anuntat regizorul James Wan, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

James Wan, care a inceput filmarile la "Furios si iute 7" in luna septembrie, a declarat pentru site-ul tmz.com ca va continua acest proiect, desi intreaga echipa este "extrem de trista si afectata" de moartea lui Paul Walker, interpretul personajului Brian O'Conner in cinci din cele sase filme ale francizei.

James Wan, un cineast malaezian stabilit in Australia, este cunoscut pentru regia primelor doua filme din franciza horror "Saw: Puzzle mortal" (2003 si 2004). Recent, acesta a acceptat sa regizeze "Furios si iute 7" in locul lui Justin Lin.

Filmul era programat sa fie lansat pe 11 iulie 2014, dar dupa decesul lui Paul Walker pe 30 noiembrie, studiorile Universal au notificat intreaga echipa ca filmarile vor fi intrerupte pentru o perioada nedeterminata.

"Deocamdata este responsabilitatea noastra sa intrerupem productia filmului «Furios si iute 7» pentru o vreme, astfel incat sa putem evalua toate optiunile disponibile ale continuarii francizei", au declarat, miercuri, reprezentantii studioului Universal Pictures intr-un comunicat.

Producatorii filmasera deja 55 de zile pentru pelicula "Furios si iute 7" si mai aveau nevoie de inca 25 de zile de filmare. Cele mai multe dintre zilele ramase de filmat necesitau prezenta actorului Paul Walker, interpretul personajului Brian O'Conner, un fost agent FBI, care adora masinile de curse.

Nu se stie inca ce abordare va avea James Wan in legatura cu terminarea filmului, dar potrivit unor surse acesta ar putea rescrie scenele finale, fara Paul Walker, sau chiar ar putea relua filmarile de la capat, folosind un alt actor principal.

Franciza "Furios si iute", care a avut pana acum incasari de peste 2 miliarde de dolari, este una dintre cele doua francize importante, alaturi de seria "Sunt un mic ticalos/ Despicable Me", care a contribuit la redresarea studiourilor Universal Pictures in ultimii ani.

Actorul american Paul Walker, in varsta de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious", a murit, pe 30 noiembrie, intr-un accident de automobil, in Santa Clarita, California.

Paul Walker si-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. In 1986, el a debutat intr-un rol in filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" si "Tanar si nelinistit". Incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucand in franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, in Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", in care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat in drama politista "Brick Mansions", aflat in postproductie si care va fi lansat in 2014.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri