Mos Craciun nu este doar omul care aduce cadouri. In Canada, Mosu' a fost folosit intr-o campanie de marketing ingenioasa. Aici, pasagerii unei companii aeriene au primit, in loc de propriile bagaje, cadouri pe banda speciala intr-un aeroport din Calgary, scrie Mashable.

Calatorii care au zburat cu compania WestJet au fost rugati, in timp ce asteptau pe aeroportul din Toronto sa urce in avion, sa-i spuna lui Mos Craciun ce cadouri isi doresc de sarbatori. In timpul cursei spre Calgary, care dureaza 3 ore si 53 de minute, peste 150 de voluntari au dat buzna in magazine si au cumparat produsele puse de adulti si copii pe lista Mosului. Asa s-a intamplat ca la destinatie, in loc de bagaje, pasagerii au primit cadourile la care visau, cu numele lor, printre care tablete, telefoane, televizor, dar si haine.

Aceasta este o tactica de marketing facut in timp real, prin care compania aeriana a mizat pe rasplatirea si fidelizarea pasagerilor.

Intreaga miscare, de la pregatirea cadourilor la descoperirea lor de catre pasageri, a fost filmata cu camera ascunsa, iar povestea a fost denumita „Noaptea de dinainte de Craciun”. Este al doilea an in care compania WestJet isi surprinde calatorii cu cadouri in loc de valize. Filmul, postat pe YouTube, a strans peste 6 milioane de vizualizari in trei zile.

Sursa foto: captura YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri