Revistele CHIP, LEVEL si Foto-Video, specializate pe domeniile IT&C si jocuri, detinute de catre trustul de presa 3D Media Communications, se vor inchide in perioada urmatoare, arata surse din piata media.

“Angajatii CHIP sunt intr-un soi de preaviz. Decizia a fost comunicata angajatilor in stilul abrupt si tipic, in prag de Sarbatori”, a scris Cristian Pop pe Mobzine.ro.
Potrivit ultimului numar al CHIP, in redactia revistei lucrau trei redactori si redactorul sef Catalin Constantin, precum si alti trei colaboratori.
wall-street.ro a incercat sa ia legatura cu reprezentantii companiei insa pana la ora publicarii acestui material nu au putut fi contactati pentru confirmare sau infirmare.
Inca din urma cu trei ani cele trei publicatii au fost scoase la vanzare, insa nici pana in prezent nu si-au gasit cumparator.
In anul 2010, Dan Badescu, proprietarul revistelor CHIP, LEVEL si Foto-VIdeo, declara pentru paginademedia.ro, ca este dispus sa renunte la o parte din actiuni sau chiar la toata afacerea pe care o detine 100% din 1991.
La momentul respectiv cele trei publicatii aveau un tiraj de 26-27.000 de exemplare si 16.000 de vanzari (CHIP), 18.000 de exemplare si 12.000 de vanzari (LEVEL), respectiv 10.000 de exemplare si 6.000 de vanzari (Foto-Video).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri