Filmul de actiune "Fast and Furious 7", ale carui filmari au fost oprite dupa moartea subita a actorului Paul Walker, decedat intr-un accident de automobil pe 30 noiembrie, va fi lansat pe 10 aprilie 2015, a declarat Vin Diesel, unul dintre starurile acestei francize, citat de Reuters, scrie Mediafax.

Vin Diesel a publicat pe contul sau de Facebook urmatorul mesaj: "«Fast and Furious 7» va fi lansat pe 10 aprilie 2015! El si-ar dori ca voi sa aflati primii" - o referire la actorul Paul Walker, decedat pe 30 noiembrie in Santa Clarita din California.

Filmul, al saptelea din aceasta franciza cu masini de curse, trebuia initial sa fie lansat pe 11 iulie 2014, potrivit Universal Pictures.

Paul Walker a devenit un simbol al curselor de masini pe sosea gratie politistului Brian O'Conner pe care l-a interpretat in seria "Fast & Furious".

La cateva zile dupa accident, in care si-a pierdut viata si soferul in care se afla Paul Walker, studiourile Universal au suspendat filmarile pentru noul film al francizei.

Filmele din seria "Fast & Furious", cu Paul Walker si Vin Disel in rolurile principale, care au obtinut impreuna incasari de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial, este una dintre cele doua francize de succes, alaturi de "Despicable Me", care au ajutat studiourile Universal sa aiba un bilant contabil pozitiv.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri