Mihai Chitu a fost desemnat "Vocea Romaniei", in cadrul marii finale a show-ului, difuzata joi seara in direct la Pro TV. El a castigat si marele premiu in valoare de 100.000 de euro, dupa ce a incantat publicul cu prestatiile sale artistice, scrie Mediafax.

In cea de-a doua zi de Craciun, joi, incepand cu ora 20.30, cel de-al treilea sezon al show-ului "Vocea Romaniei", de la Pro TV, si-a desemnat castigatorul - Mihai Chitu. Acesta este cel de-al treilea artist care castiga show-ul "Vocea Romaniei", dupa Stefan Stan si Julie Mayaya.

In marea finala s-au luptat Sanziana Niculae, Adrian Nour, Marius Marin si Mihai Chitu. Elevii lui Marius Moga, Smiley, Loredana si Horia Brenciu au cucerit scena si s-au luptat sa demonstreze ca merita titlul de "VoceaRomaniei".

In urma voturilor telespectatorilor, Mihai Chitu a fost castigatorul trofeului "Vocea Romaniei" si al marelui premiu, in valoare de 100.000 de euro. Pe locul al doilea in finala "Vocea Romaniei" s-a situat Sanziana Niculae, pe locul al treilea - Adrian Nour, iar pe pozitia a patra - Marius Marin.

"Am venit la fiecare preselectie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasa si de la primul si de la al doilea. Pe al treilea l-am castigat. Va multumesc din suflet. Multumesc 'Vocea Romaniei', multumesc tuturor celor care m-au votat si care ne-au votat. Mie nu-mi vine sa cred ce mi se intampla", a declarat Mihai Chitu dupa anuntare rezultatelor.

In cadrul marii finale a show-ului "Vocea Romaniei", care a durat circa patru ore, Mihai Chitu a incantat juriul, publicul si telespectatorii cu trei piese. Mihai Chitu a interpretat singur piesa "Caruso" (Lara Fabian). Totodata, Mihai Chitu a cantat impreuna cu Corina Chiriac un colaj de piese romanesti si impreuna cu antrenorul lui, Horia Brenciu, melodia "O sole mio".

Mihai Chitu spune despre el ca este solist vocal si ca toata viata a fost autodidact. Cu toate ca a inceput sa cante de la 5 - 6 ani, abia la liceu si-a dat seama ca are un talent. A facut cursuri la Scoala Populara de Arta timp de doua luni, iar la varsta de 22 de ani l-a cunoscut pe Razvan Fodor de la trupa Krypton si a cantat cu acesta o data la studioul formatiei. Apoi a inceput o colaborare cu trupa Inalta Societate, cu care a cantat timp de trei ani. A urmat o pauza in cariera sa muzicala, iar in 2009 s-a reapucat de cantat. In 2012 a inceput sa colaboreze cu formatia Directia 5. Dupa Directia 5, a avut cateva spectacole private in Mamaia, dupa care a inceput sa colaboreze cu cei de la 2zece Band.

Finala "Vocea Romaniei" a fost presarata cu numeroase momente artistice, iar gazdele show-ului au fost Pavel Bartos si Nicoleta Luciu. Invitatii speciali ai show-ului au fost Corina Chiriac, care a cantat cu marele castigator Mihai Chitu, Bodo, solistul de la Proconsul, care a cantat cu Sanziana Niculae, Sore, care a cantat cu Adrian Nour, si Paul Ciuci, solistul trupei Compact, care a cantat alaturi de Marius Marin.

Sursa foto: captura YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri